Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 23 Haziran 2023 #1 Şimdi ben C++'ı Visual Studio'da yazıyorum ama arada bir Visual Studio Code'da da yazmak istiyorum. Otomatik olarak VS Code C++ derleyicisini algılar mı? Visual Studio, path dosyalarına C++ derleyicisini eklemiş midir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
Şimdi ben C++'ı Visual Studio'da yazıyorum ama arada bir Visual Studio Code'da da yazmak istiyorum. Otomatik olarak VS Code C++ derleyicisini algılar mı? Visual Studio, path dosyalarına C++ derleyicisini eklemiş midir?
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #2 Dubreuil dedi: Şimdi ben C++'ı Visual Studio'da yazıyorum ama arada bir Visual Studio Code'da da yazmak istiyorum. Otomatik olarak VS Code C++ derleyicisini algılar mı? Visual Studio, path dosyalarına C++ derleyicisini eklemiş midir? Genişletmek için tıkla... Ek paketleri indirmen lazım.
Dubreuil dedi: Şimdi ben C++'ı Visual Studio'da yazıyorum ama arada bir Visual Studio Code'da da yazmak istiyorum. Otomatik olarak VS Code C++ derleyicisini algılar mı? Visual Studio, path dosyalarına C++ derleyicisini eklemiş midir? Genişletmek için tıkla... Ek paketleri indirmen lazım.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 23 Haziran 2023 #3 627056 dedi: Ek paketleri indirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Vscode eklentilerini mi
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #4 Dubreuil dedi: VS Code eklentilerini mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Haziran 2023 #5 Dubreuil dedi: Visual Studio, path dosyalarına C++ derleyicisini eklemiş midir? Genişletmek için tıkla... Derleyiciyi eklentiye elle tanıtıyorsun bu arada.
Dubreuil dedi: Visual Studio, path dosyalarına C++ derleyicisini eklemiş midir? Genişletmek için tıkla... Derleyiciyi eklentiye elle tanıtıyorsun bu arada.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 23 Haziran 2023 #6 Nizel G dedi: Derleyiciyi eklentiye elle tanıtıyorsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani. Normalde msys2 kurduğum zaman direk tanıyordu. Şimdi ise sadece Visual Studio ile kurdum. VS Code algılamaz mı?
Nizel G dedi: Derleyiciyi eklentiye elle tanıtıyorsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani. Normalde msys2 kurduğum zaman direk tanıyordu. Şimdi ise sadece Visual Studio ile kurdum. VS Code algılamaz mı?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Haziran 2023 #7 Dubreuil dedi: Nasıl yani. Normalde msys2 kurduğum zaman direk tanıyordu. Şimdi ise sadece Visual Studio ile kurdum. VS Code algılamaz mı? Genişletmek için tıkla... Bende hiç algılamadı, yolunu yordamını elle girdim eklenti ayarlarına.
Dubreuil dedi: Nasıl yani. Normalde msys2 kurduğum zaman direk tanıyordu. Şimdi ise sadece Visual Studio ile kurdum. VS Code algılamaz mı? Genişletmek için tıkla... Bende hiç algılamadı, yolunu yordamını elle girdim eklenti ayarlarına.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 23 Haziran 2023 #8 Nizel G dedi: Bende hiç algılamadı, yolunu yordamını elle girdim eklenti ayarlarına. Genişletmek için tıkla... VS Code eklentisinden bahsediyoruz değil mi? Windows path konumundan değil.
Nizel G dedi: Bende hiç algılamadı, yolunu yordamını elle girdim eklenti ayarlarına. Genişletmek için tıkla... VS Code eklentisinden bahsediyoruz değil mi? Windows path konumundan değil.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Haziran 2023 #9 Dubreuil dedi: VS Code eklentisinden bahsediyoruz değil mi? Windows path konumundan değil. Genişletmek için tıkla... Evet, VS Code eklentisinden bahsediyorum.
Dubreuil dedi: VS Code eklentisinden bahsediyoruz değil mi? Windows path konumundan değil. Genişletmek için tıkla... Evet, VS Code eklentisinden bahsediyorum.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #10 Mümkün ama işkence. Sen Visual Studio ya da derleyici otomatik olarak kurulan IDE'ları kullan. Visual Studio Code'u ben HTML veya Python gibi diller için kullanıyorum. C/C++ için Visual Studio öneririm.
Mümkün ama işkence. Sen Visual Studio ya da derleyici otomatik olarak kurulan IDE'ları kullan. Visual Studio Code'u ben HTML veya Python gibi diller için kullanıyorum. C/C++ için Visual Studio öneririm.