Visual Studio Code'da dosya açılmıyor

Ayetullah808

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Visual studio code üzerinden dosya açmaya çalışıyorum open folder diyerek yada dosya sürükleyerek ama olmuyor, uygulamayı sildim yeniden yükledim yine olmadı, yeni dosya oluşturup denedim olmadı, youtubeden izleyerek visual studio settings ayarlarındaki js codelarını sildim sonra win+R yapıp çalıştır kısmına %userprofile%\AppData\Roaming\Code\User şu kodu yazdım ve programı sıfırlamayı denedim ama hala ne yaparsam yapayım dosya açamıyorum dosya sürükleyince yada sol üstten file kısmından open folder diyerek açamıyorum, açmaya çalışınca visual studio code ekranı yenilenip şu ekran geliyor ve dosya açılmıyor ne yapmam lazım uygulamayı kullanamıyorum hiçbir türlü

bu fotoğrafta sürükleyerek atıyorum sonra program ekranı yenileniyor ve yine aynı ekran da kalıyor

yardımcı olursanız çok sevinirim.

kaldırmayın bu konuyu acil yardım lazım

Klasör veriyorsan açılmaz. Mesela yeni metin belgesi oluştur ve uzantısını .txt yerine .html falan yaparsan açacaktır.

Windows 11 de belgeler kısmında .htmlli bir text klasörü açtm içine attm ama open editors kısmında açtı bu .html sayfasını, yine dokümanlar içinde olan bir klasörüm vardı klasörün içine attm yine aynı şekilde açtı, normalde klasörü atınca açılıyordu dün bir CSS klasörüm vardı onu yanlışlıkla open editors üzerine attm sonra oradan alıp aşağıya bıraktım CSS isimli klasörümü onu yaptıktan sonra böyle oldu normalde klasör falan atınca açıyordu ayrıyeten bu cihaz/user/şu klasör/şu text dosyası diye de açmıyor sadece yeni metin belgesi.html yazıyor, sildim uygulamayı olmadı YT'den baktm programı sıfırlamayı denedim zaten anlattım yukarıda yine olmadı bence program bug a falan girdi ya da ben programı dosya açmayacak bir şekile soktum bende çözemedim dünden belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…