Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 24 Nisan 2023 #1 Bunu yapmaya çalışıyorum. Böyle oluyor nasıl yapabilirim?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Nisan 2023 #2 CTRL + K + C tuşları yapıyor toplu olarak yorum satırı. Alt + Shift + Sol Click ile satırları seçip CTRL + K + C yapmanız lazım. Veya CTRL + Ö yapabilirsiniz. Aynı işlemi yapar. Son düzenleme: 24 Nisan 2023
CTRL + K + C tuşları yapıyor toplu olarak yorum satırı. Alt + Shift + Sol Click ile satırları seçip CTRL + K + C yapmanız lazım. Veya CTRL + Ö yapabilirsiniz. Aynı işlemi yapar.
Rosez Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 Yorum sayısı yapmayı mı soruyorsun? Ne sorduğun belli olmuyor çünkü? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2023
DeeKayOh Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #4 Rosez dedi: Yorum sayısı yapmayı mı soruyorsun? Ne sorduğun belli olmuyor çünkü? Genişletmek için tıkla... Arkadaş galiba yorum satırı olmasını istemiyor.
Rosez dedi: Yorum sayısı yapmayı mı soruyorsun? Ne sorduğun belli olmuyor çünkü? Genişletmek için tıkla... Arkadaş galiba yorum satırı olmasını istemiyor.
ksek2 Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 168 Çözümler 3 24 Nisan 2023 #5 Emovic dedi: Eki Görüntüle 1752584 Bunu yapmaya çalışıyorum. Eki Görüntüle 1752585 Böyle oluyor nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı görsenmesinin sebebi temadır uzantılar kısmından tema indirebilirsin.
Emovic dedi: Eki Görüntüle 1752584 Bunu yapmaya çalışıyorum. Eki Görüntüle 1752585 Böyle oluyor nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı görsenmesinin sebebi temadır uzantılar kısmından tema indirebilirsin.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 24 Nisan 2023 #6 DeeKayOh dedi: Arkadaş galiba yorum satırı olmasını istemiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır biri gri biri yeşil o herhalde.
DeeKayOh dedi: Arkadaş galiba yorum satırı olmasını istemiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır biri gri biri yeşil o herhalde.
Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 24 Nisan 2023 #7 Rosez dedi: Yorum sayısı yapmayı mı soruyorsun? Ne sorduğun belli olmuyor çünkü? Genişletmek için tıkla... Knk // koyunca devre dışı mı ne oluyomuş galiba bende yeşil onda gri olunca dedim acaba ben mi yanlış bişe yapıyorum yeni başladım anlamıyorum.
Rosez dedi: Yorum sayısı yapmayı mı soruyorsun? Ne sorduğun belli olmuyor çünkü? Genişletmek için tıkla... Knk // koyunca devre dışı mı ne oluyomuş galiba bende yeşil onda gri olunca dedim acaba ben mi yanlış bişe yapıyorum yeni başladım anlamıyorum.
DeeKayOh Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #8 Egehanss dedi: Hayır biri gri biri yeşil o herhalde. Genişletmek için tıkla... Üstteki fotoğraftaki gibi yazmak istiyor arkadaş ama "//" koyunca otomatik olarak yorum satırı diye algılanıyor(alttaki fotoğraf) onu nasıl düzeltebileceğini sormuş.
Egehanss dedi: Hayır biri gri biri yeşil o herhalde. Genişletmek için tıkla... Üstteki fotoğraftaki gibi yazmak istiyor arkadaş ama "//" koyunca otomatik olarak yorum satırı diye algılanıyor(alttaki fotoğraf) onu nasıl düzeltebileceğini sormuş.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Nisan 2023 #9 // koyarsanız kod geçerliliğini yitirir. Yani çalıştırılmaz. Yorum satırı moduna geçer. Kod:Panoya kopyala // yorum <!-- HTML YORUM --> /* CSS YORUM */ // JS YORUM // C# YORUM Kod:Panoya kopyala // tek satır yorum yapar. /* */ bu ise aralğına gelen her değeri yorum yapar.
// koyarsanız kod geçerliliğini yitirir. Yani çalıştırılmaz. Yorum satırı moduna geçer. Kod:Panoya kopyala // yorum <!-- HTML YORUM --> /* CSS YORUM */ // JS YORUM // C# YORUM Kod:Panoya kopyala // tek satır yorum yapar. /* */ bu ise aralğına gelen her değeri yorum yapar.
Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 24 Nisan 2023 #10 300319 dedi: CTRL + K + C tuşları yapıyor toplu olarak yorum satırı. Shift + Sol Click ile satırları seçip CTRL + K + C yapmanız lazım. Veya CTRL + Ö yapabilirsiniz. Aynı işlemi yapar. Genişletmek için tıkla... Bunları detaylı nereden öğrenebilirim.
300319 dedi: CTRL + K + C tuşları yapıyor toplu olarak yorum satırı. Shift + Sol Click ile satırları seçip CTRL + K + C yapmanız lazım. Veya CTRL + Ö yapabilirsiniz. Aynı işlemi yapar. Genişletmek için tıkla... Bunları detaylı nereden öğrenebilirim.