Visual Studio Çok Yavaş Çalışıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Visual Studio 2019 Community kullanıyorum. Program SSD'de kurulu olmasına rağmen çok yavaş işliyor. Sürekli takılıp donuyor, kapatıp açmam gerekiyor. Özellikle yeni proje açıyorsam en az 2 defa kapatıp açıyorum. Sistemim aşağıdaki gibi ve sanırım RAM'den dolayı sorun yaşıyorum. Eğer emin olursam RAM upgrade yapacağım.

CPU: Ryzen 5 2600 (Overclocksuz)
RAM: Cruical 8 GB DDR4 BALLISTIX SPORT 3000MHz
SSD: Cruical CT480BX500SSD1
HDD: WD10EZEX
MB: Asus PRIME B450M-K Gen2
GPU: Asus GeForce GTX 1660 Super

-Ek Olarak-
Visual Studio'nun yanında genelde XAMPP, phpStorm, POSTMAN, webStorm, Discord ve Chrome gibi uygulamaları da açıyorum.

-Ek Olarak-
Visual Studio'nun yanında genelde XAMPP, phpStorm, POSTMAN, webStorm, Discord ve Chrome gibi uygulamaları da açıyorum.
Hepsi de çok ram tüketen uygulamalar , VisualStudio Code ihtiyaçlarını karşılıyorsa onu da kullanabilirsin(değişiklilik en iyisi olabilir).
Edit: Yanlış hatırlamıyorsam direkt yabancı kaynak atmak yasaklanmıştı atayım ve açıklamada bulunayım:
Visual Studio Code platformlar arasıdır ve Visual Studio'ya karşın gayet hızlıdır...
Visual Studio vs Visual Studio Code | 2021 Comparison".
Bir de Türkçe kaynak buldum:

Son düzenleme:
Visual Studio baya ağır bir IDE bu arada visual studio code öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…