Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 13 Eylül 2020 #1 Visual Studio Community Edition bedava değil mi? O zaman neden deneme sürümü 4 gün kaldı diyor? Ne yapmam lazım?
Visual Studio Community Edition bedava değil mi? O zaman neden deneme sürümü 4 gün kaldı diyor? Ne yapmam lazım?
MemoryLeak Decapat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #2 Google Hesabı ile oturum açtınız mı ? Bende böyle bir uyarı yok. Visual Studio Installer 'da yüklediğiniz community sürümü mü ? Düzeltme : Google Hesabı yanlış oldu özür dilerim mail hesabı olucaktı.
Google Hesabı ile oturum açtınız mı ? Bende böyle bir uyarı yok. Visual Studio Installer 'da yüklediğiniz community sürümü mü ? Düzeltme : Google Hesabı yanlış oldu özür dilerim mail hesabı olucaktı.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 13 Eylül 2020 #3 Microsoft mailiniz ile giriş yapın. (Outlook, Hotmail vs ile.)
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 13 Eylül 2020 #4 Microsoft hesabın ile giriş yapman gerek.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 13 Eylül 2020 #5 Oturum açmadım. Yukarıdaki resme iyi dikkat et. Orada Community yazıyor. Evet outlook hesabım ile oturum açtım. Şimdi ne oldu sınırsız mı oldu?
Oturum açmadım. Yukarıdaki resme iyi dikkat et. Orada Community yazıyor. Evet outlook hesabım ile oturum açtım. Şimdi ne oldu sınırsız mı oldu?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 13 Eylül 2020 #6 Börtü Böcük dedi: Evet outlook hesabım ile oturum açtım. Şimdi ne oldu sınırsız mı oldu? Genişletmek için tıkla... Olmuş olması gerek. Olmadıysa "Update License" tuşuna bastığında kendi kendine sınırsız olması gerek.
Börtü Böcük dedi: Evet outlook hesabım ile oturum açtım. Şimdi ne oldu sınırsız mı oldu? Genişletmek için tıkla... Olmuş olması gerek. Olmadıysa "Update License" tuşuna bastığında kendi kendine sınırsız olması gerek.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 13 Eylül 2020 #7 Kerem00 dedi: Olmuş olması gerek. Olmadıysa "Update License" tuşuna bastığında kendi kendine sınırsız olması gerek. Genişletmek için tıkla... Evet olmuş. Çözüldü.
Kerem00 dedi: Olmuş olması gerek. Olmadıysa "Update License" tuşuna bastığında kendi kendine sınırsız olması gerek. Genişletmek için tıkla... Evet olmuş. Çözüldü.