Ç çaylıkcık Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Anlamadığım şekilde Visual Studio Community'deki tüm paketleri yüklememe rağmen blank solution gözükmüyor. Yardım eder misiniz?
Anlamadığım şekilde Visual Studio Community'deki tüm paketleri yüklememe rağmen blank solution gözükmüyor. Yardım eder misiniz?
T Soprano Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #2 Aynı sorunu ben de yaşıyorum çözümünü bulamadım Visual Studio dilini İngilizce yapıp öyle dene. Son düzenleme: 12 Ekim 2024
Ç çaylıkcık Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 T Soprano dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum çözümünü bulamadım. Visual Studio dilini İngilizce yapıp öyle dene. Genişletmek için tıkla... Öyle düzeldi mi?
T Soprano dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum çözümünü bulamadım. Visual Studio dilini İngilizce yapıp öyle dene. Genişletmek için tıkla... Öyle düzeldi mi?
T Soprano Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #4 çaylıkcık dedi: Öyle düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi.