Visual Studio D Diskine Kurulmuyor

soruvar

Kilopat
Daha fazla  
512 GB SSD takılı laptopum var. Visual Studio 2017 kurmaya çalışıyorum ama yer yok diyor. D diskinde daha çok yer olduğu için orayı seçiyorum ama yer yok yüklenemez diyor. Hiç seçme işlemi yapmazsam C'ye yüklemeyi kabul ediyor. Nasıl çözerim sorun nedir?
Yardımcı olabilecek var mı ?

Son düzenleme:
Dostum,
Visual Studio yu istediğin kadar C diskine kurmayı dene fakat kuramazsın. İlla ki Windows'un altına kurulması gereken DLL leri var, bundan kaynaklı olarak da Visual Studio yu D ye kuramazsın, Eğer ki online installer kullanıyorsan da sadece seçtiğin uygulama içi yazılımlarının bir kısmın (4-5 gb kadar) D ye atabilir. İlla ki diyorsan ki ben ille de d ye kuracağım. O zaman da İşletim Sistemini D ye kurman gerekiyor ki o zaman da ssd nin bir faydası kalmaz. Sen en iyisi C de yer aç ve mümkün mertebe sadece ihtiyaç duyduğun yazılımları kur. C# kullanacaksan .net kurma mesela..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı