3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 29 Eylül 2022 #1 Kırmızı ile işaretlediğim yerdeki tuş çalışmıyor. F5'e basmak da fayda etmiyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2022
dombilis Picopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 164 Çözümler 4 29 Eylül 2022 #2 Yeni bir temiz proje açıp deneyince oluyor mu?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 Forumu sanırım Save almadın için CTRL+s yap olur. Ve arka planda çalışıyor bence görev yöneticisni kontrol et.
Forumu sanırım Save almadın için CTRL+s yap olur. Ve arka planda çalışıyor bence görev yöneticisni kontrol et.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 29 Eylül 2022 #4 dombilis dedi: Yeni bir temiz proje açıp deneyince oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam. Ama bunun neden olduğunu merak ettim. Bu tuşun bir anlık kaybolması hiç normal değil.
dombilis dedi: Yeni bir temiz proje açıp deneyince oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam. Ama bunun neden olduğunu merak ettim. Bu tuşun bir anlık kaybolması hiç normal değil.
dombilis Picopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 164 Çözümler 4 29 Eylül 2022 #5 330856 dedi: Oldu hocam. Ama bunun neden olduğunu merak ettim. Bu tuşun bir anlık kaybolması hiç normal değil. Genişletmek için tıkla... .vcproj yada .sln dosyası bozulmuş. Bu dosyaların içinde derlenme bilgileri var. İsterseniz çalışmayan proje ve çalışan projedeki o dosyaları karşılaştırıp nedenini anlayabilirsiniz. Kodunu yeni açtığın projeye atıp kodlamaya devam edebilirsin.
330856 dedi: Oldu hocam. Ama bunun neden olduğunu merak ettim. Bu tuşun bir anlık kaybolması hiç normal değil. Genişletmek için tıkla... .vcproj yada .sln dosyası bozulmuş. Bu dosyaların içinde derlenme bilgileri var. İsterseniz çalışmayan proje ve çalışan projedeki o dosyaları karşılaştırıp nedenini anlayabilirsiniz. Kodunu yeni açtığın projeye atıp kodlamaya devam edebilirsin.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.545 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #6 Cunku cozumun icinde degilsiniz. Sadece editor olarak aktif etmissiniz. Sagdaki ekrandan uygulama_4.sln'ye cift tiklayin.
Cunku cozumun icinde degilsiniz. Sadece editor olarak aktif etmissiniz. Sagdaki ekrandan uygulama_4.sln'ye cift tiklayin.