LastOnLife Zeptopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Visual Studio Code ile program yazdık. Ben Visual kullanmayı çok fazla bilmiyorum arkadaşım yaptı. Şu an her şeyi bitirdik kod hazır ama GPC uzantılı. Bunu nasıl exe dosyasına dönüştürürüz bilmiyoruz. Yardımcı olabilecek var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Visual Studio Code ile program yazdık. Ben Visual kullanmayı çok fazla bilmiyorum arkadaşım yaptı. Şu an her şeyi bitirdik kod hazır ama GPC uzantılı. Bunu nasıl exe dosyasına dönüştürürüz bilmiyoruz. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.604 Makaleler 1 Çözümler 81 1 Haziran 2021 #2 Kendi yazdiginiz programi nasıl çalıştıramıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 1 Haziran 2021 #3 bitwise dedi: Kendi yazdiginiz programi nasıl çalıştıramıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kendileri yazmadı... Ki kendisi de "arkadaşım yaptı" yazmış. Kim bilir o da kime yaptırdı. Bu soruyu programı yazan arkadaşına sorman daha doğru olacaktır. GPC diye bir uzantıyı ilk defa duyuyorum.
bitwise dedi: Kendi yazdiginiz programi nasıl çalıştıramıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kendileri yazmadı... Ki kendisi de "arkadaşım yaptı" yazmış. Kim bilir o da kime yaptırdı. Bu soruyu programı yazan arkadaşına sorman daha doğru olacaktır. GPC diye bir uzantıyı ilk defa duyuyorum.
LastOnLife Zeptopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #4 Reis direkt arkadaşım yazdı ve mesela programı çalıştıramamak değil bilmyioruz gpc uzantısı çevirmeyi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Reis direkt arkadaşım yazdı ve mesela programı çalıştıramamak değil bilmyioruz gpc uzantısı çevirmeyi.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 1 Haziran 2021 #5 GPC nedir? Siz ne programı yazıyorsunuz? Hangi dil, freamwork, platform???
LastOnLife Zeptopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #6 The Anorak dedi: GPC nedir? Siz ne programı yazıyorsunuz? Hangi dil, freamwork, platform??? Genişletmek için tıkla... visual studio code ile yazıldı pphyton dili discord üzerinden atabilirim isterseniz
The Anorak dedi: GPC nedir? Siz ne programı yazıyorsunuz? Hangi dil, freamwork, platform??? Genişletmek için tıkla... visual studio code ile yazıldı pphyton dili discord üzerinden atabilirim isterseniz
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 2 Haziran 2021 #7 LastOnLife dedi: visual studio code ile yazıldı pphyton dili discord üzerinden atabilirim isterseniz Genişletmek için tıkla... Buraya kod etiketi içinde kopyasını yapıştır.
LastOnLife dedi: visual studio code ile yazıldı pphyton dili discord üzerinden atabilirim isterseniz Genişletmek için tıkla... Buraya kod etiketi içinde kopyasını yapıştır.