Giortrat Yoctopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar stok takip programına benzer bir şey yapıyorum ekle butonundan hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar stok takip programına benzer bir şey yapıyorum ekle butonundan hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #2 Giortrat dedi: Arkadaşlar stok takip programına benzer bir şey yapıyorum ekle butonundan hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1783473 Eki Görüntüle 1783474 Genişletmek için tıkla... Telefon numarasında @ yok.
Giortrat dedi: Arkadaşlar stok takip programına benzer bir şey yapıyorum ekle butonundan hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1783473 Eki Görüntüle 1783474 Genişletmek için tıkla... Telefon numarasında @ yok.
Giortrat Yoctopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #3 AYDNd dedi: Telefon numarasında @ yok. Genişletmek için tıkla... Koydum yine aynı hatayı alıyorum. AYDNd dedi: Telefon numarasında @ yok. Genişletmek için tıkla... Var mı çözümü ile ilgili bilgin? Son düzenleme: 18 Mayıs 2023
AYDNd dedi: Telefon numarasında @ yok. Genişletmek için tıkla... Koydum yine aynı hatayı alıyorum. AYDNd dedi: Telefon numarasında @ yok. Genişletmek için tıkla... Var mı çözümü ile ilgili bilgin?
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.076 Çözümler 18 18 Mayıs 2023 #4 Hatanın kodu ne?
Giortrat Yoctopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #5 Againbirth dedi: Hatanın kodu ne? Genişletmek için tıkla... Hata kodu vermiyor ıde direkt hata vermiyor. Böyle alıyorum.
Againbirth dedi: Hatanın kodu ne? Genişletmek için tıkla... Hata kodu vermiyor ıde direkt hata vermiyor. Böyle alıyorum.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #6 Giortrat dedi: Arkadaşlar stok takip programına benzer bir şey yapıyorum ekle butonundan hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1783473 Eki Görüntüle 1783474 Genişletmek için tıkla... String sorgu = "Insert into musteri (ad, soyad, dtarih, tel) values (@ad,@soyad,@dtarih,@tel)"; Komut = New SqlCommand(sorgu, baglanti); Gibi bir şeye ata.
Giortrat dedi: Arkadaşlar stok takip programına benzer bir şey yapıyorum ekle butonundan hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1783473 Eki Görüntüle 1783474 Genişletmek için tıkla... String sorgu = "Insert into musteri (ad, soyad, dtarih, tel) values (@ad,@soyad,@dtarih,@tel)"; Komut = New SqlCommand(sorgu, baglanti); Gibi bir şeye ata.