Visual Studio flash belleğe kurulsa verimli olur mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM
MacBook Air M.2 cihaza geçtim. vb.net winforms uygulama geliştiriyorum normalde, parallels kurdum ona Visual Studio kurup zaten 256 GB olan depolamayı daha da öldürmek istemiyorum, flash bellek alsam, ona kursam ne gibi dezavantajı olur?

Harici diskler de çok pahalı, var mı bildiğiniz başka uygun fiyatlı yöntem hocam?

USB'ye kurmanız durumunda ne kadar verim alabileceğiniz USB'nin hızına bağlı olacaktır. USB 3.2 bir USB'ye kurarsanız uygulamayı ortalama bir verim alabilirsiniz diye düşünüyorum. Mac'deki portlar hakkında bilgim yok. Kısaca teknolojisi yüksek bir USB'de tatmin edici bir performans alınır yine de.

Sonuçta HDD'de de çalışabilen programlar bunlar.

USB'ye kurmanız durumunda ne kadar verim alabileceğiniz USB'nin hızına bağlı olacaktır. USB 3.2 bir USB'ye kurarsanız uygulamayı ortalama bir verim alabilirsiniz diye düşünüyorum. Mac'deki portlar hakkında bilgim yok. Kısaca teknolojisi yüksek bir USB'de tatmin edici bir performans alınır yine de.

Bence USB'ye verilecek parayı HDD'ye verse daha sağlıklı olur.

128 GB USB 3.2 flash bellek önerebilir misiniz hocam?

Bence USB'ye verilecek parayı HDD'ye verse daha sağlıklı olur.

Gidip 3 küsur veremem hocam harici diske.

128 GB USB 3.2 flash bellek önerebilir misiniz hocam?

Gidip 3 küsur veremem hocam harici diske.

Yukarıdaki ısınıyor fakat eğer minik bir şey isterseniz diye önerdim.

Yukarıdaki klasik bir USB bellek işte ben tasarımlarını sevmiyorum Kingston'un. Ama güzel ürünler yapıyorlar..

Bu da yine tipik bir USB. Ama Kioxia kalitelidir yine.

Bilerek Amazon üzerinden attım memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz diye düşünüyorum. Hepsinin satıcısı Amazon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı