E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 639 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #1 Merhaba, yazı fontu ekleyeceğim fakat şu hayatı veriyor. Klasörden sürüklüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Kavik River Camp Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #2 Dosyayı dosya ve klasörün olduğu hiyeraşik ağaca mı sürüklüyorsunuz? Bu arada "Open Anyway" butonuna tıkladınız mı?
Dosyayı dosya ve klasörün olduğu hiyeraşik ağaca mı sürüklüyorsunuz? Bu arada "Open Anyway" butonuna tıkladınız mı?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Aralık 2023 #3 eutrias dedi: Merhaba, yazı fontu ekleyeceğim fakat şu hayatı veriyor. Eki Görüntüle 2042132 Klasörden sürüklüyorum. Genişletmek için tıkla... .tff dosyasını açıyorsunuz siz. Eğer arayüzü değiştirecekseniz ayarlardan yapmalısınız.
eutrias dedi: Merhaba, yazı fontu ekleyeceğim fakat şu hayatı veriyor. Eki Görüntüle 2042132 Klasörden sürüklüyorum. Genişletmek için tıkla... .tff dosyasını açıyorsunuz siz. Eğer arayüzü değiştirecekseniz ayarlardan yapmalısınız.
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 639 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #4 Old Major dedi: Dosyayı dosya ve klasörün olduğu hiyeraşik ağaca mı sürüklüyorsunuz? Bu arada "Open Anyway" butonuna tıkladınız mı? Genişletmek için tıkla... tamamdır çözdüm hocam
Old Major dedi: Dosyayı dosya ve klasörün olduğu hiyeraşik ağaca mı sürüklüyorsunuz? Bu arada "Open Anyway" butonuna tıkladınız mı? Genişletmek için tıkla... tamamdır çözdüm hocam