Börü68 Yoctopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 Merhaba. Python'a yeni başladım. Kodu çalıştırdığım zaman Visual Studio böyle bir hata veriyor. Daha önceki konulara baktım fakat çözüm bulamadım. Dosya Ekleri hata.PNG 81,9 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba. Python'a yeni başladım. Kodu çalıştırdığım zaman Visual Studio böyle bir hata veriyor. Daha önceki konulara baktım fakat çözüm bulamadım.
wopiptactiacl Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 Börü68 dedi: Merhaba. Python'a yeni başladım. Kodu çalıştırdığım zaman Visual Studio böyle bir hata veriyor. Daha önceki konulara baktım fakat çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Visual studio da hata var silip yüklerseniz kendine gelir belki
Börü68 dedi: Merhaba. Python'a yeni başladım. Kodu çalıştırdığım zaman Visual Studio böyle bir hata veriyor. Daha önceki konulara baktım fakat çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Visual studio da hata var silip yüklerseniz kendine gelir belki
Börü68 Yoctopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 Hocam denedim maalesef işe yaramadı @wopiptactiacl