Çözüldü Visual Studio Hata Ayıklama Yürütülemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zbastrk1

Femtopat
Daha fazla  
Dünden beri starta bastıgımda bu hatayı alıyorum daha önceki başlıklara baktım diğer arkadaşın sorunu çözülmüş lakin o yolu da denememe ragmen hala aynı hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    122 KB · Görüntüleme: 172
Çözüm
Dünden beri starta bastıgımda bu hatayı alıyorum daha önceki başlıklara baktım diğer arkadaşın sorunu çözülmüş lakin o yolu da denememe ragmen hala aynı hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Satır sonuna ';' koymadığınız için uygulamanız derlenmiyor. Bu sebepten ötürü debugger uygulamayı çalıştıramıyor.
Ingilizce olarak arastir burada bu sorunu cozsen bile her zaman cevap alamassin.

Satır sonuna ';' koymadığınız için uygulamanız derlenmiyor. Bu sebepten ötürü debugger uygulamayı çalıştıramıyor.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…