Aidra Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #1 Visual Studio üzerinde bir proje ile uğraşırken böyle bir hata ile karşılaştım ve çözümünü bulamadım, yardımcı olur musunuz? Kodlamada yeniyim.
Visual Studio üzerinde bir proje ile uğraşırken böyle bir hata ile karşılaştım ve çözümünü bulamadım, yardımcı olur musunuz? Kodlamada yeniyim.
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 24 Kasım 2021 #2 Bu özellik C# 9.0'da geldi. Bundan önceki sürümlerde sınıf adını yazarak newlemek zorundasınız. new OleDbDataAdapter() şeklinde olacak. Artı 0 Eksi
Bu özellik C# 9.0'da geldi. Bundan önceki sürümlerde sınıf adını yazarak newlemek zorundasınız. new OleDbDataAdapter() şeklinde olacak.
KS KS Aidra Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #3 Şu anda da böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Dosya Ekleri 1637772001012.png 35,5 KB · Görüntüleme: 95 Artı 0 Eksi
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 24 Kasım 2021 #4 Aidra dedi: Şu anda da böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim temel anlamda newlemeydi. Parametreyi yine aynı şekilde gireceksiniz. Yani sağda kalan parantez aslında new OleDbAdapter(parametreler) parantezi. Artı 1 Eksi
Aidra dedi: Şu anda da böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim temel anlamda newlemeydi. Parametreyi yine aynı şekilde gireceksiniz. Yani sağda kalan parantez aslında new OleDbAdapter(parametreler) parantezi.