the_darkeness Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Merhaba. Ben Visual Studio Code'taki HTML dosyalarımı Visual Studio'ya aktarıp kodlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Ben Visual Studio Code'taki HTML dosyalarımı Visual Studio'ya aktarıp kodlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.608 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Orada ki kodları tekrar mi oraya atacaksınız ?
BuLLTR81 Centipat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 the_darkeness dedi: Merhaba. Ben Visual Studio Code'taki HTML dosyalarımı Visual Studio'ya aktarıp kodlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlamadım nasıl yani?
the_darkeness dedi: Merhaba. Ben Visual Studio Code'taki HTML dosyalarımı Visual Studio'ya aktarıp kodlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlamadım nasıl yani?
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 the_darkeness dedi: Merhaba. Ben Visual Studio Code'taki HTML dosyalarımı Visual Studio'ya aktarıp kodlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code'un HTML editörü Visual Studio'nunkinden kat kat daha iyi. Bence Visual Studio Code ile devam edin. En son projenize dahil edersiniz.
the_darkeness dedi: Merhaba. Ben Visual Studio Code'taki HTML dosyalarımı Visual Studio'ya aktarıp kodlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code'un HTML editörü Visual Studio'nunkinden kat kat daha iyi. Bence Visual Studio Code ile devam edin. En son projenize dahil edersiniz.
the_darkeness Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 BuLLTR81 dedi: Hocam tam anlamadım nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Kanka anlayacağın Visual Studio Code'daki dosyaları Visual Studio'ya aktarmak istiyorum yani HTML dosyasını Visual Studio'yla çalıştırmak istiyorum. Greenville dedi: Orada ki kodları tekrar mi oraya atacaksınız? Genişletmek için tıkla... Oluşturduğum VS Code'daki dosyaları Visual Studio ile açmak istiyorum.
BuLLTR81 dedi: Hocam tam anlamadım nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Kanka anlayacağın Visual Studio Code'daki dosyaları Visual Studio'ya aktarmak istiyorum yani HTML dosyasını Visual Studio'yla çalıştırmak istiyorum. Greenville dedi: Orada ki kodları tekrar mi oraya atacaksınız? Genişletmek için tıkla... Oluşturduğum VS Code'daki dosyaları Visual Studio ile açmak istiyorum.