Maraza25 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #1 Merhaba, bana Visual Studio için Live server tarzında bir eklenti lazım. Kodu anlık olarak web sitesine uygulasın ve sürekli sayfayı yenile yapmayayım, var mıydı böyle bir eklenti?
Merhaba, bana Visual Studio için Live server tarzında bir eklenti lazım. Kodu anlık olarak web sitesine uygulasın ve sürekli sayfayı yenile yapmayayım, var mıydı böyle bir eklenti?
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 21 Ocak 2023 #2 Visual Studio Code'da tam olarak Live Server isminde bir eklenti mevcut zaten.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 Bunu öneririm:
Maraza25 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #4 hocam visual studio code deil direk visual studio da aroyprum Visual Studio 2022 de
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #5 Maraza25 dedi: Hocam Visual Studio Code değil direk Visual Studio da aroyprum Visual Studio 2022 de Genişletmek için tıkla... HTML için neden onu kullanıyorsun. Aynı isim ile aramyaı dene. @Shfly komik olan ne? Fikrini berlirt de bilelim.
Maraza25 dedi: Hocam Visual Studio Code değil direk Visual Studio da aroyprum Visual Studio 2022 de Genişletmek için tıkla... HTML için neden onu kullanıyorsun. Aynı isim ile aramyaı dene. @Shfly komik olan ne? Fikrini berlirt de bilelim.
Maraza25 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #6 walter wick dedi: HTML için neden onu kullanıyorsun. Aynı isim ile aramyaı dene. @Shfly komik olan ne? Fikrini berlirt de bilelim. Genişletmek için tıkla... hocam js kısmında onu kullanıyorum bana daha kolay geliyor html tarafı kötü ama vs codeninde js tarafı kötü bana göre
walter wick dedi: HTML için neden onu kullanıyorsun. Aynı isim ile aramyaı dene. @Shfly komik olan ne? Fikrini berlirt de bilelim. Genişletmek için tıkla... hocam js kısmında onu kullanıyorum bana daha kolay geliyor html tarafı kötü ama vs codeninde js tarafı kötü bana göre