AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 21 Mayıs 2021 #1 Ben 2D oyun yapmak istiyorum ve Visual Studio ile kod yazmam gerek. Visual Studio da hangi dili ve hangi seçenekleri seçmem gerek?
Ben 2D oyun yapmak istiyorum ve Visual Studio ile kod yazmam gerek. Visual Studio da hangi dili ve hangi seçenekleri seçmem gerek?
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 21 Mayıs 2021 #2 Hangi dili biliyorsun diyeceğim ama hangi dili seçeceğini soruyorsun en iyisi sorumu şu olarak değiştireyim. Yazılım dili biliyor musun? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Hangi dili biliyorsun diyeceğim ama hangi dili seçeceğini soruyorsun en iyisi sorumu şu olarak değiştireyim. Yazılım dili biliyor musun?
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 21 Mayıs 2021 #3 AyiBogan44 dedi: Ben 2D oyun yapmak istiyorum ve Visual Studio ile kod yazmam gerek. Visual Studio da hangi dili ve hangi seçenekleri seçmem gerek? Genişletmek için tıkla... Unity için ".NET Masaüstü Geliştirme", UE4 için "C ++ Masaüstü Geliştirme" seçeneğini seçmen lazım.
AyiBogan44 dedi: Ben 2D oyun yapmak istiyorum ve Visual Studio ile kod yazmam gerek. Visual Studio da hangi dili ve hangi seçenekleri seçmem gerek? Genişletmek için tıkla... Unity için ".NET Masaüstü Geliştirme", UE4 için "C ++ Masaüstü Geliştirme" seçeneğini seçmen lazım.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 21 Mayıs 2021 #4 kuanbey dedi: Hangi dili biliyorsun diyeceğim ama hangi dili seçeceğini soruyorsun en iyisi sorumu şu olarak değiştireyim. Yazılım dili biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır 414605 dedi: Unity için ".NET masaüstü geliştirme", UE 4 için "C ++ masaüstü geliştirme" seçeneğini seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... .NET masaüstü geliştirme diye bir şey yok.
kuanbey dedi: Hangi dili biliyorsun diyeceğim ama hangi dili seçeceğini soruyorsun en iyisi sorumu şu olarak değiştireyim. Yazılım dili biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır 414605 dedi: Unity için ".NET masaüstü geliştirme", UE 4 için "C ++ masaüstü geliştirme" seçeneğini seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... .NET masaüstü geliştirme diye bir şey yok.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 21 Mayıs 2021 #5 AyiBogan44 dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... İlk olarak bi programlama dili öğrenmen gerek kodlamasız yapacağım diyorsan core games tarzı şeylere yönel bence.
AyiBogan44 dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... İlk olarak bi programlama dili öğrenmen gerek kodlamasız yapacağım diyorsan core games tarzı şeylere yönel bence.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 21 Mayıs 2021 #6 Minecraft education da biraz kod yazdım.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.033 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 21 Mayıs 2021 #7 .NET için Visual Studio Installer üzerinden indirmen lazım. Ayrıca Unreal Engine ile mi yapmak istiyorsun, yoksa Unity ile mi yapmak istiyorsun ona karar ver.
.NET için Visual Studio Installer üzerinden indirmen lazım. Ayrıca Unreal Engine ile mi yapmak istiyorsun, yoksa Unity ile mi yapmak istiyorsun ona karar ver.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 21 Mayıs 2021 #8 AyiBogan44 dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... Oyun geliştirmek istiyorsan C# veya C++ bilmen lazım, programlama dili bilmeden oyun yapamazsın. kuanbey dedi: İlk olarak bi yazılım dili öğrenmen gerek kodlamasız yapacağım diyorsan core games tarzı şeylere yönel bence. Genişletmek için tıkla... Yazılım dili Programlama dili
AyiBogan44 dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... Oyun geliştirmek istiyorsan C# veya C++ bilmen lazım, programlama dili bilmeden oyun yapamazsın. kuanbey dedi: İlk olarak bi yazılım dili öğrenmen gerek kodlamasız yapacağım diyorsan core games tarzı şeylere yönel bence. Genişletmek için tıkla... Yazılım dili Programlama dili
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 21 Mayıs 2021 #9 Ama oradaki kod dili ne acaba onu unuttum.
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Mayıs 2021 #10 C# veya C++ kullanılabilir fakat dil bilmiyorsan imkansız. Unreal Engine öğrenebilir ve blueprintler ile yapabilirsin.
C# veya C++ kullanılabilir fakat dil bilmiyorsan imkansız. Unreal Engine öğrenebilir ve blueprintler ile yapabilirsin.