Visual Studio "ImageSource Oluşturulamadı Images/Medium" Hatası

Yunus Kaydan

Hectopat
Daha fazla  
Hergün girdiğim Visual Studio 2015'de bugün karşılaştığım hata şu : Failed to create 'ImageSource' from the text '../Images/Medium.png' bu hatanın nedeni ne olabilir? Ne yapmam gerek?
Not : C# için kullanıyorum. .NET üzerinden.

Imagebox varsa eğer sahneye sürükleyip bıraktığınız ona tıklayın, Sağ tarafda > properties kısmı olması lazım orada "ımage" kısmına basın gösterilen yer dediğimiz yer olabilir ama bu hangi imagebox bilinmediği için saçma o yüzden hatanın üzerine iki kez tıkla hata kodu seni olay yerine götürür o kodu paylaş burada.

Dediginiz gibi degil fakat bir hata mesajı geldi ve bana bir dosya dizini gösterdi. ActivityLog'u buldum bir şekilde .xml dosyası en alt satırlarında böyle hata mesajları var

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    49,2 KB · Görüntüleme: 78
uzantılı hata derken ne demek istediğinizi pek anlamadım. Ama eger imagesource çevirlemedi yani ".../images/medium.png" bahsediyorsanız yok burda bulamadım.

Imagebox varsa eğer sahneye sürükleyip bıraktığınız ona tıklayın, Sağ tarafda > properties kısmı olması lazım orada "ımage" kısmına basın gösterilen yer dediğimiz yer olabilir ama bu hangi imagebox bilinmediği için saçma o yüzden hatanın üzerine iki kez tıkla hata kodu seni olay yerine götürür o kodu paylaş burada.
burada da ne demek istediğinizi anlıyamadım nasıl yapacağım ?

Dostum şimdi sen 2 ayrı hata mı alıyorsun ?

Çünkü en başta sadece imagesource çevirilmesi hatası vardı, bu ikinci hatayı hangi xml dosyasına tıkladınız da buldunuz ?

"".../images/medium.png" bahsediyorsanız yok burda bulamadım." Nerede buldunuz o hatayı ? Hatanın olduğu yerin SS ni atın dostum görsel kaynak olursa iyi olur.

Şöyle açıklayayım yeni bir proje oluştur dediğim zaman imagesource hatası alıyorum. ve o hatanın kaynağını bulamadım. Fakat eski yaptığım c# projelerime girmeye çalışınca böyle bir activitylog'u gösteren bir hata geldi. görselide bırakıyorum. Ve ayrıca test gezginine tıkladıgımdada şöyle bir hata mesajı aldım;
Benim fikrime göre bir yerlerde bir hata var. Ve bu hata tamamiyle bu bahsettiğim yerlere erişemememi sağlıyor

Dosya Ekleri

• activitylog dizinini gosteren hata.PNG
    activitylog dizinini gosteren hata.PNG
    5,7 KB · Görüntüleme: 80
  • testgezgini.PNG
    testgezgini.PNG
    26,6 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı