Hergün girdiğim Visual Studio 2015'de bugün karşılaştığım hata şu : Failed to create 'ImageSource' from the text '../Images/Medium.png' bu hatanın nedeni ne olabilir? Ne yapmam gerek?
Not : C# için kullanıyorum. .NET üzerinden.
Imagebox varsa eğer sahneye sürükleyip bıraktığınız ona tıklayın, Sağ tarafda > properties kısmı olması lazım orada "ımage" kısmına basın gösterilen yer dediğimiz yer olabilir ama bu hangi imagebox bilinmediği için saçma o yüzden hatanın üzerine iki kez tıkla hata kodu seni olay yerine götürür o kodu paylaş burada.
Dediginiz gibi degil fakat bir hata mesajı geldi ve bana bir dosya dizini gösterdi. ActivityLog'u buldum bir şekilde .xml dosyası en alt satırlarında böyle hata mesajları var
@BilgisayarKurdu hocam siz anlayabildiniz mi? Project de mi yoksa VS de mi bir sorun var ? @Yunus Kaydan .. uzantılı hata yı nerede alıyordunuz ? Bu paylaştığınız xml hatası ile aynı yer de mi ?
... uzantılı hatanın SS'ni atın.
uzantılı hata derken ne demek istediğinizi pek anlamadım. Ama eger imagesource çevirlemedi yani ".../images/medium.png" bahsediyorsanız yok burda bulamadım.
Imagebox varsa eğer sahneye sürükleyip bıraktığınız ona tıklayın, Sağ tarafda > properties kısmı olması lazım orada "ımage" kısmına basın gösterilen yer dediğimiz yer olabilir ama bu hangi imagebox bilinmediği için saçma o yüzden hatanın üzerine iki kez tıkla hata kodu seni olay yerine götürür o kodu paylaş burada.
Çünkü en başta sadece imagesource çevirilmesi hatası vardı, bu ikinci hatayı hangi xml dosyasına tıkladınız da buldunuz ?
"".../images/medium.png" bahsediyorsanız yok burda bulamadım." Nerede buldunuz o hatayı ? Hatanın olduğu yerin SS ni atın dostum görsel kaynak olursa iyi olur.
Şöyle açıklayayım yeni bir proje oluştur dediğim zaman imagesource hatası alıyorum. ve o hatanın kaynağını bulamadım. Fakat eski yaptığım c# projelerime girmeye çalışınca böyle bir activitylog'u gösteren bir hata geldi. görselide bırakıyorum. Ve ayrıca test gezginine tıkladıgımdada şöyle bir hata mesajı aldım;
Benim fikrime göre bir yerlerde bir hata var. Ve bu hata tamamiyle bu bahsettiğim yerlere erişemememi sağlıyor