Visual Studio "ImageSource Oluşturulamadı Images/Medium" Hatası

Şuanda Windows 10 en güncel sürüm kullanıyorum. Hatayı aldığım visual studio sürümü de community 2017
Ekleme olarak şunu söyliyeyim c# için sharpdevelop diye bir başka bir şey indirmiştim o da çalışmıyor benim fikrime göre aynı hatadan kaynaklı açılmıyor

2012 sürümünü indir dene diyeceğim ama ondan önce bu yabancı alıntı işlemleri de uygula
"
1. Download the VisualStudioUninstaller to completely uninstall the VS 2015 and run it for several times

2. Run the command: sfc /scannow to scan the required system file, in case some files are missing

3. Run the Fixit tool

4. Make sure windows update is up-to-date, all pending windows update are installed and reboot the computer

5. Temporarily disable any anti-virus software, clean up the %temp% folder and downloadthe VS 2017 community installer (the free version), run it as administrator to install.
"(ingilizcen yeterli olur diye düşünüyorum, eğer anlamazsan danışabilirsin)

Maalesef işe yaramadı. 2012 indiriyorum o zaman ?
Visual studio 2012 indirdim kurdum aynı hatayı yine alıyorum..

Son düzenleme:
@Yunus Kaydan Profil Resmin adeta bu konu ya eşit. Rıza bey gibi boynunuz bükük kaldınız VS hatalarının başında. Size yardımcı olmaya çalışacağım bu akşam biraz araştırma yapıp geri dönüş sağlarım.

Ahahah. Öyle oldu galiba ya. Biraz kurcalarken galiba görüntü işleme alakalı bir sorun var ya ufacık bir visual studio hatası ile nerelere ulaştım. Bir kaç kurulum yaparken görüntü işlenemedi diyerek bir hata veriyor. Belki bu araştırmanızda yardımcı olabilir. Ayrıca yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. 1-2 haftadır uğraşıyorum. Orijinal Windows korumak için format atmak da istemiyorum.

Tekrar'dan merhaba dostum, bir kaç araştırma sonucu tekrar yazıyorum.

The_Miller adlı yöneticinin paylaştığı bu yazı da ki 1-2-5 ve de son cümle de bahsettiği CCleaner programını indirip dediklerini uygulayın...

Siz kendiniz, Program Files[86]/Program Files altında bulunan VS* ile alakalı her şeyi silin ve temizleyin. Hiç bir yerde, hiç bir dosya da VS adında bir araç gereç veya dosya kalmasın. Program ve özelliklerinden tekrardan bakın gözünüzden bir şey kaçmasın.

Bu link'te ki adımları sırası ile indirip kurun ve sistemden kalıcı olarak VS Uninstaller'i kaldırın.

Sistemi bu işlemlerden sonra yeniden başlatın. Dediğim gibi VS ile alakalı herhangi bir şey kalmasın.

Eğer bu da artık işe yaramaz ise :/ Format tek önerim. Orjinal Windows'u kaybetmek istemiyorum demişsiniz onu anlayamadım. W Key'i mi kaybettiniz ?

ya işe yaramayacak belli ki W key'i buldum. Onu haber vericektim fakat bilgisayarda bulunan çok fazla oyun vs. kişisel dosya var bunların silinmeden formatını nasıl yapabilirim ?

Harici Bir disk'iniz varsa yedekleyin, yoksa Bulut hesap diyeceğim o da çok masraflı olur. Diskinizi bölüp, dosyalarınızı oraya aktarın, OS'un kurulu olan bölümü formatlayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı