AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 7 Ekim 2021 #1 Merhaba, 3 gündür Visual Studio indirmeye çalışıyorum ancak sayfa açılıyor ama indirmiyor. "yeniden denemek için burayı tıklayın" yazısına tıklıyorum ama yine olmuyor. İndirmeye çalıştığım sayfa bu. Visual Studio: Yazılım Geliştiricileri ve Ekipleri için IDE ve Kod Düzenleyicisi Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2021
Merhaba, 3 gündür Visual Studio indirmeye çalışıyorum ancak sayfa açılıyor ama indirmiyor. "yeniden denemek için burayı tıklayın" yazısına tıklıyorum ama yine olmuyor. İndirmeye çalıştığım sayfa bu. Visual Studio: Yazılım Geliştiricileri ve Ekipleri için IDE ve Kod Düzenleyicisi
Çözüm AXCHNEER 8 Ekim 2021 Lykoss dedi: Biraz daha eski sürümlerini indirmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Gizli sekmeden girince çözüldü. Kullandığım tarayıcı Microsoft Edge.
Lykoss dedi: Biraz daha eski sürümlerini indirmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Gizli sekmeden girince çözüldü. Kullandığım tarayıcı Microsoft Edge.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2021 #2 Biraz daha eski sürümlerini indirmeyi deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 8 Ekim 2021 #3 Lykoss dedi: Biraz daha eski sürümlerini indirmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Gizli sekmeden girince çözüldü. Kullandığım tarayıcı Microsoft Edge. Son düzenleme: 9 Ekim 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Lykoss dedi: Biraz daha eski sürümlerini indirmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Gizli sekmeden girince çözüldü. Kullandığım tarayıcı Microsoft Edge.