hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 24 Mart 2019 #2 "Yükleme dosyaları indirilemiyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin." Visual Studio'yu her indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. İnternetimde bir sıkıntı yok, hatayı Visual Studio İnstaller'da alıyorum, yani indirmeye çalışırken. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2019
"Yükleme dosyaları indirilemiyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin." Visual Studio'yu her indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. İnternetimde bir sıkıntı yok, hatayı Visual Studio İnstaller'da alıyorum, yani indirmeye çalışırken.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 26 Mart 2019 #3 İnstaller'ı yönetici olarak çalıştımayı deneyin. İşe yarmazsa Complete Internet Repair ile onarım yapın.
İnstaller'ı yönetici olarak çalıştımayı deneyin. İşe yarmazsa Complete Internet Repair ile onarım yapın.
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 30 Mart 2019 #4 time to abandon ship dedi: İnstaller'ı yönetici olarak çalıştımayı deneyin. İşe yarmazsa Complete Internet Repair ile onarım yapın. Genişletmek için tıkla... 2 çözümü de denedim ama işe yaramadı
time to abandon ship dedi: İnstaller'ı yönetici olarak çalıştımayı deneyin. İşe yarmazsa Complete Internet Repair ile onarım yapın. Genişletmek için tıkla... 2 çözümü de denedim ama işe yaramadı
Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 30 Mart 2019 #5 Fullprogramlar'dan indirdim sorunsuz kullanıyorum.(Visual Studio 2013)
yunusemreec Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 129 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2019 #6 Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurun, Visual Studio driverle birlikte kuruluyor diye biliyorum.
Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurun, Visual Studio driverle birlikte kuruluyor diye biliyorum.
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 31 Mart 2019 #7 yunusemreec dedi: Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurun, Visual Studio driverle birlikte kuruluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Visual studio'nun driverını mı?
yunusemreec dedi: Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurun, Visual Studio driverle birlikte kuruluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Visual studio'nun driverını mı?
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 31 Mart 2019 #8 yunusemreec dedi: Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurun, Visual Studio driverle birlikte kuruluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nvidia kullanıyorum ama Visual studio ile alakası nedir
yunusemreec dedi: Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurun, Visual Studio driverle birlikte kuruluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nvidia kullanıyorum ama Visual studio ile alakası nedir
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 31 Mart 2019 #9 yunusemreec dedi: Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurun, Visual Studio driverle birlikte kuruluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim ama sorun çözülmedi
yunusemreec dedi: Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurun, Visual Studio driverle birlikte kuruluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim ama sorun çözülmedi
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Mart 2019 #10 Hangi sürümü kurmaya çalışıyorsunuz?