Ben dün akşam basit bir kod dizimi yaptım ve sonra USB belleğime atıp sistemi de tamamen kapattım. Bu sabah tekrar açıp devam etmek istediğimde eklediğim fotoğraflardaki hataları gösterdi ve boş ekranı açtı yazdığım kodları hiçbir şekilde bulamıyorum. Daha sonra mecburen tekrar yazdım ve başka bir USB belleğe attım fakat sonuç aynı, üstelik dün yazılan kodlar bugün bilgisayarda bile açılmıyor.
Kodu eğer kopyaladıysanız Not Defteri > Yapıştır > Farklı Kaydet > sondaki uzantısını da programlama dili ne ise onu yazınız( python için .py javascript için .js gibi)
Kodlar USB belleğe kayıtlı ise USB'i çıkartığınız an kodlar gider. En iyi çözüm kodlarıı hem USB'e hem de bilgisayara kaydetmek. Eğer ikisini de zaten yapıyorsanız kullandığınız kod sürümünü, bilgisayda hangi diske kaydettiğinizi(bazen salt okunur olabilir) denetleyin eğer halen sorun devam ediyorsa Vs'yu tekrar yükleyebilirsiniz.
Kodlar USB belleğe kayıtlı ise USB'i çıkartığınız an kodlar gider. En iyi çözüm kodlarıı hem USB'e hem de bilgisayara kaydetmek. Eğer ikisini de zaten yapıyorsanız kullandığınız kod sürümünü, bilgisayda hangi diske kaydettiğinizi(bazen salt okunur olabilir) denetleyin eğer halen sorun devam ediyorsa Vs'yu tekrar yükleyebilirsiniz.
Kodu eğer kopyaladıysanız Not Defteri > Yapıştır > Farklı Kaydet > sondaki uzantısını da programlama dili ne ise onu yazınız( python için .py javascript için .js gibi)
Kodu eğer kopyaladıysanız not defteri > yapıştır > farklı kaydet > sondaki uzantısını da programlama dili ne ise onu yazınız( Python için .py JavaScript için .js gibi)