Çözüldü Visual Studio kodları 2. kez açmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EBRAR3310

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Ben dün akşam basit bir kod dizimi yaptım ve sonra USB belleğime atıp sistemi de tamamen kapattım. Bu sabah tekrar açıp devam etmek istediğimde eklediğim fotoğraflardaki hataları gösterdi ve boş ekranı açtı yazdığım kodları hiçbir şekilde bulamıyorum. Daha sonra mecburen tekrar yazdım ve başka bir USB belleğe attım fakat sonuç aynı, üstelik dün yazılan kodlar bugün bilgisayarda bile açılmıyor.

Dosya Ekleri

• TCHNPT2.jpeg
    TCHNPT2.jpeg
    147,4 KB · Görüntüleme: 39
  • TCHNPT.jpeg
    TCHNPT.jpeg
    329,4 KB · Görüntüleme: 35
Çözüm
Kodu eğer kopyaladıysanız Not Defteri > Yapıştır > Farklı Kaydet > sondaki uzantısını da programlama dili ne ise onu yazınız( python için .py javascript için .js gibi)
Kodlar USB belleğe kayıtlı ise USB'i çıkartığınız an kodlar gider. En iyi çözüm kodlarıı hem USB'e hem de bilgisayara kaydetmek. Eğer ikisini de zaten yapıyorsanız kullandığınız kod sürümünü, bilgisayda hangi diske kaydettiğinizi(bazen salt okunur olabilir) denetleyin eğer halen sorun devam ediyorsa Vs'yu tekrar yükleyebilirsiniz.

Kodlar USB belleğe kayıtlı ise USB'i çıkartığınız an kodlar gider. En iyi çözüm kodlarıı hem USB'e hem de bilgisayara kaydetmek. Eğer ikisini de zaten yapıyorsanız kullandığınız kod sürümünü, bilgisayda hangi diske kaydettiğinizi(bazen salt okunur olabilir) denetleyin eğer halen sorun devam ediyorsa Vs'yu tekrar yükleyebilirsiniz.

Kodları PC'den yazıp belleğe kopyaladım ama ikisinde de açılmıyor vs yu da değiştirdim ama hala aynı.

Salt okunurluk olduğunu sanmıyorum çünkü hiç görüntülemiyor.

Kodu eğer kopyaladıysanız Not Defteri > Yapıştır > Farklı Kaydet > sondaki uzantısını da programlama dili ne ise onu yazınız( python için .py javascript için .js gibi)

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı