Çözüldü Visual Studio kullanırken ekran bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lolcuefe

Hectopat
Daha fazla  
hata.jpg

hata2.jpg

Visual Studio kullanırken karşılaştığım bir sorun, oyun oynarken ya da video izlerken karşılaşmadım henüz. Sürücülerim güncel. Birkaç kez kontrol ettim, manuel güncelledim hepsini. Windows Update'leri de tam. Sorunun ne olduğunu anlamış değilim. Yazılımla uğraşan bir tanıdığım normal demişti bu durum için ama ben yine de konuyu açmak istedim.

Cihaz: Lenovo Legion 5
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800H.
Ekran kartı: RTX 3070.
RAM: 16.
İşletim sistemi: Başta Windows 10'du Windows 11'e yükseltip tekrar denedik ama düzelmedi.

Çözüm
Çözüm olarak bir ihtimal GPU sürücüsünün sürümünü düşürmek işe yarayabilir.
Eki Görüntüle 1983471

Eki Görüntüle 1983472

Visual Studio kullanırken karşılaştığım bir sorun, oyun oynarken ya da video izlerken karşılaşmadım henüz. Sürücülerim güncel. Birkaç kez kontrol ettim, manuel güncelledim hepsini. Windows Update'leri de tam. Sorunun ne olduğunu anlamış değilim. Yazılımla uğraşan bir tanıdığım normal demişti bu durum için ama ben yine de konuyu açmak istedim.

Cihaz: Lenovo Legion 5
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800H.
Ekran kartı: RTX 3070.
RAM: 16.
İşletim sistemi: Başta Windows 10'du Windows 11'e yükseltip tekrar denedik ama düzelmedi.

NVIDIA driver bugı.

NVIDIA 4 5 driver getirdi ama hala çözmedi bu sorunu, kendilerinden kaynaklı olmadığını söylüyorlar... Neden bunca insanda oluyor o zaman.

Önceden masaüstü sistemimde 2060 Super vardı boyle bir sorunla karşılaşmamıştım laptopa geçince korktum garantiye göndermeyi falan düşünüyordum.

Önceden masaüstü sistemimde 2060 Super vardı boyle bir sorunla karşılaşmamıştım laptopa geçince korktum garantiye göndermeyi falan düşünüyordum.

Bende yaptığım UV sorun mu çıkarıyor, ya da o.c sorunlu mu VRAM'ler mi yandı diye tribe girmiştim hocam ilk karşılaştığımda. Chromium tabanlı tarayıcılardada oluyor aynısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı