Linoo Centipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #1 Arkadaşlar ben Visual Studio'yu kuruyordum fakat bir hata ile karşılaştım ve sebebini anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2022
Arkadaşlar ben Visual Studio'yu kuruyordum fakat bir hata ile karşılaştım ve sebebini anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mart 2022 #2 Şuradan ihtiyacın olanları indirebilirsin. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads Artı 0 Eksi
KS KS Linoo Centipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #3 Rosalind dedi: Şuradan ihtiyacın olanları indirebilirsin. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads Genişletmek için tıkla... Zaten sorun da o .exe uzantılı dosyayı kurarken bende sonu .MSI'li bir dosya istiyor ama bende öyle bir şey yok bu hatayı alan kişi de yok sanırım internette acil yardım lazım ya. Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Şuradan ihtiyacın olanları indirebilirsin. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads Genişletmek için tıkla... Zaten sorun da o .exe uzantılı dosyayı kurarken bende sonu .MSI'li bir dosya istiyor ama bende öyle bir şey yok bu hatayı alan kişi de yok sanırım internette acil yardım lazım ya.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2022 #4 Denetim Masası'ndan şu anda kurulu olanların hepsini kaldırıp tekrar dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Linoo Centipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #5 Rosalind dedi: Denetim Masası'ndan şu anda kurulu olanların hepsini kaldırıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... kaldıramıyorum da aynı hatayı veriyor Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Denetim Masası'ndan şu anda kurulu olanların hepsini kaldırıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... kaldıramıyorum da aynı hatayı veriyor
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Mart 2022 #6 Şuradaki araç sorunu çözebilecek gibi duruyor. Fix problems that block programs from being installed or removed Artı 0 Eksi
Şuradaki araç sorunu çözebilecek gibi duruyor. Fix problems that block programs from being installed or removed
KS KS Linoo Centipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #7 Rosalind dedi: Şuradaki araç sorunu çözebilecek gibi duruyor. Fix problems that block programs from being installed or removed Genişletmek için tıkla... Benim sorunum bu değil ki benim sorunu Visual Studio kurarken aldığım bir hata. Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Şuradaki araç sorunu çözebilecek gibi duruyor. Fix problems that block programs from being installed or removed Genişletmek için tıkla... Benim sorunum bu değil ki benim sorunu Visual Studio kurarken aldığım bir hata.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #8 Kimi programların çalışması için kimi kütüphaneler kurulur. Senin sorunun bu kütüphanelerin kurulamaması. Artı 0 Eksi
Kimi programların çalışması için kimi kütüphaneler kurulur. Senin sorunun bu kütüphanelerin kurulamaması.