f0rd Kilopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 417 Çözümler 13 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #31 drumut dedi: aga aynı hatayı bende alıyorum söyle ne istiyorsan ben atarım ss Genişletmek için tıkla... node_modules klasörü proje klasörünün dışında olduğu için Node Modülleri bulunamadı hatasını veriyor. Bunu çözmek için aşağıdaki yöntemi deneyin. Dizini cd komutu ile değiştip Kod:Panoya kopyala cd V14-Server-Killer-advanced-ban-bot Node modüllerini proje klasörüne yüklemek. Bash:Panoya kopyala npm install Tüm işlemler bitince V14-Server-Killer-advanced-ban-bot klasörünün içinde node_modules klasörünün olması gerek. @kuyoshi
drumut dedi: aga aynı hatayı bende alıyorum söyle ne istiyorsan ben atarım ss Genişletmek için tıkla... node_modules klasörü proje klasörünün dışında olduğu için Node Modülleri bulunamadı hatasını veriyor. Bunu çözmek için aşağıdaki yöntemi deneyin. Dizini cd komutu ile değiştip Kod:Panoya kopyala cd V14-Server-Killer-advanced-ban-bot Node modüllerini proje klasörüne yüklemek. Bash:Panoya kopyala npm install Tüm işlemler bitince V14-Server-Killer-advanced-ban-bot klasörünün içinde node_modules klasörünün olması gerek. @kuyoshi
drumut Zeptopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #32 Yaptım teşekkürler çoktan buldm sorunu kendim çözdüm ama yine de sağ olun