Visual Studio nasıl kullanırım?

Aynı zamanda Python C# için de oldukça elverişli. Ben C# yazıyorum ve Windows Forms (.NET Framework) aşırı iş görüyor.
Onun için üretildi zaten. Python için gereksiz dolusuyla özelliği kalıyor. VSCode daha iyi bence. C için de aynı şekilde. Çoğu şeyde C++ derleyicisi sayesinde sapıtıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
o kadar farklı ki. ASP. NET ile site geliştirin, Forms ile uygulama tasarlayın, 3 farklı dil kullanabilme özelliği, elverişli ara yüzü, Unity oyun geliştirme falan. Visual Code pek kullanmadım ancak hiç elverişli durmuyor.

Bir kursa katildim kurtda Python HTML CSS JavaScript ve C dili var hangis IDE'yi kullanayim?
Kendisi IDE değildir ama VSCode'u kullanırdım ben dediklerinde. Tabii ki gerekli eklentilerle (ve GCC ile) beraber.
Bu kadar uğraştırmaması. Dolusuyla özelliği var. Gerçek bir IDE. Adam akıllı hatalar alıp onları rahatça takip edebiliyorsun.
Bir sürü şey sayabilirim. Çoğu VSCode'da vardır ya da eklenti ile eklenebilir ama o ameleliği yapmak yerine Visual Studio 2019 kullanmak çok daha mantıklı bence. Ben öyle yapıyorum.

Siz kendiniz C++ yı nereden çalıştınız ilk başlarda acaba?
Şu anda biraz kafam karışık ya C++ devam edeceğim düzgün bir şekilde ya da CS50X kursu ile birlikte 5-6 aylık bir yolculuğa başlayacağım içinde C, Python, JavaScript HTML ve CSS var. Ne yapsam bilemedim açıkcası.

Siz kendiniz C++'yı nereden çalıştınız ilk başlarda acaba?
Visual Studio 2019 dışında C++ kodu çalıştırmadım ben hayatımda.

Bahsettiğiniz diller için ilgili eklentilerle VCSCode kullanmak bana mantıklı geliyor. Web zımbırtıları ile uğraşıp VSCode kullanan çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…