Evet, indirebilirsin. Eğer Visual Studio Community indireceksen indirdikten sonra amacına göre yapılandırman gerek. Visual Studio Code indireceksen doğrudan indirebilirsin, daha sonra önerilen eklentileri kurarsın.
dostum ben bilişim okuyorum 11. sınıfım ben de visual studio kurdum microsoft un sitesinden indirebilirsin uğraşmaman adına link bıraktım ben community(topluluk) sürümünü indirdim kolay gelsin iyi akşamlar
Visual Studio geliştirme araçları ve hizmetleri, tüm platformlarda ve dillerde tüm geliştiriciler için uygulama geliştirmeyi kolaylaştırır. Kod düzenleyicisi veya IDE ile ücretsiz olarak dilediğiniz yerde geliştirme yapın.
Link
Bu link üzerinden indirebilirsiniz. Kurulum aşamasında ise hangi araçlar lazımsa onları seçin. Mobil uygulama geliştiricekseniz Xamarin'i de seçebilirisiniz. Tavsiyem dili İngilizce olarak kullanın.
dostum ben bilişim okuyorum 11. sınıfım ben de visual studio kurdum microsoft un sitesinden indirebilirsin uğraşmaman adına link bıraktım ben community(topluluk) sürümünü indirdim kolay gelsin iyi akşamlar
Evet, direkt sitesinden indirebilirsiniz.
Haberiniz olsun, Kaspersky kullanıyorsanız projeyi deneme amaçlı Start tuşuna bastığınız an Kaspersky trojan uyarısı veriyor ve Visual Studio'yu siliyor.
En azından bende öyle oldu.
Arkadaşlar cevaplara bakmadan önce Enterprise sürümünü yükledim. Sonra hangi hizmetleri (web, oyun, unity vs) seçeceğimi sordu, seçtikten sonra disk seçip kuruyorum şuan. Başka yapmam gereken bişey var mı?
Enterprise paralı ve sen büyük ihtimal 30 günlük deneme sürümünü indirdin. Community yüklemen gerek. Visual Studio Installer üzerinden Community de kurabilirsin.