Estağfurullah dostum, sonuçta burası bir forum ve siz en doğal hakkınızı kullanmışsınız. Ben şaka amaçla yazdım bu arada ünlemi de o yüzden koydum. Ona alınmayın eğer öyleyse kusura bakmayın. Emekleme adımları güzeldir, yazılıma yeni başlamışsınız anladığım kadarıyla. Bu hataları 1000 tane kod bloğunun içinde de alacaksınız ve baya didikleyeceksiniz. VazgeçmeyinKusura bakmayın kırmızı barı görünce hata aradım, girdi bile girmedim, gereksiz başlık oldu kusura bakmayın.
Estağfurullah dostum, sonuçta burası bir forum ve siz en doğal hakkınızı kullanmışsınız. Ben şaka amaçla yazdım bu arada ünlemi de o yüzden koydum. Ona alınmayın eğer öyleyse kusura bakmayın. Emekleme adımları güzeldir, yazılıma yeni başlamışsınız anladığım kadarıyla. Bu hataları 1000 tane kod bloğunun içinde de alacaksınız ve bayağı didikleyeceksiniz. Vazgeçmeyin![]()
Kolaylıkla geçersiniz umarımYok hocam alınma söz konusu değil ironi için ünlem koyduğunuzu biliyorum, yorumu düzenledim, hoca sınavı uygulamalı olarak lablatuvar bilgisayarlarında vs 2017 ile yapacak, bende Mac'ten kodladığım için Windows kurdum sınavdan önce arayüz vb ufak şeylere takılmayayım diye. Çünkü vusical studyo code kullanıyordum, sınavda kodu çalışmayanı dersten bırakacak.![]()
VS arayüzü vs for Mac 'tede aynıdır.Yok hocam alınma söz konusu değil ironi için ünlem koyduğunuzu biliyorum, yorumu düzenledim, hoca sınavı uygulamalı olarak lablatuvar bilgisayarlarında vs 2017 ile yapacak, bende Mac'ten kodladığım için Windows kurdum sınavdan önce arayüz vb ufak şeylere takılmayayım diye. Çünkü vusical studyo code kullanıyordum, sınavda kodu çalışmayanı dersten bırakacak.![]()
Kolaylıkla geçersiniz umarımbende Mac'e geçeceğim 1-2 güne inşallah.
Vs arayüzü vs for Mac 'tede aynıdır.
Vs arayüzü vs for Mac 'tede aynıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.