Çözüldü Visual Studio neden hata veriyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

541027

Decapat
Makaleler
2
Uygulamanın neden hata verdiğini anlamıyorum.

Ekran Resmi 2024-01-03 14.43.53.png

Kusura bakmayın aşağıda kırmızı barı görünce hata aradım, girdi bile girmedim, gereksiz başlık oldu kusura bakmayın normalde macte vusical stüdyo codeden yazıyordum sınav için window kurdum direkt hataya odaklanmışım

Kusura bakmayın kırmızı barı görünce hata aradım, girdi bile girmedim, gereksiz başlık oldu kusura bakmayın.
Estağfurullah dostum, sonuçta burası bir forum ve siz en doğal hakkınızı kullanmışsınız. Ben şaka amaçla yazdım bu arada ünlemi de o yüzden koydum. Ona alınmayın eğer öyleyse kusura bakmayın. Emekleme adımları güzeldir, yazılıma yeni başlamışsınız anladığım kadarıyla. Bu hataları 1000 tane kod bloğunun içinde de alacaksınız ve baya didikleyeceksiniz. Vazgeçmeyin :)

Estağfurullah dostum, sonuçta burası bir forum ve siz en doğal hakkınızı kullanmışsınız. Ben şaka amaçla yazdım bu arada ünlemi de o yüzden koydum. Ona alınmayın eğer öyleyse kusura bakmayın. Emekleme adımları güzeldir, yazılıma yeni başlamışsınız anladığım kadarıyla. Bu hataları 1000 tane kod bloğunun içinde de alacaksınız ve bayağı didikleyeceksiniz. Vazgeçmeyin :)

Yok hocam alınma söz konusu değil ironi için ünlem koyduğunuzu biliyorum, yorumu düzenledim, hoca sınavı uygulamalı olarak lablatuvar bilgisayarlarında vs 2017 ile yapacak, bende Mac'ten kodladığım için Windows kurdum sınavdan önce arayüz vb ufak şeylere takılmayayım diye. Çünkü vusical studyo code kullanıyordum, sınavda kodu çalışmayanı dersten bırakacak.😁

Yok hocam alınma söz konusu değil ironi için ünlem koyduğunuzu biliyorum, yorumu düzenledim, hoca sınavı uygulamalı olarak lablatuvar bilgisayarlarında vs 2017 ile yapacak, bende Mac'ten kodladığım için Windows kurdum sınavdan önce arayüz vb ufak şeylere takılmayayım diye. Çünkü vusical studyo code kullanıyordum, sınavda kodu çalışmayanı dersten bırakacak.😁
Kolaylıkla geçersiniz umarım :) Bende mace geçeceğim 1-2 güne inşallah.

VS arayüzü vs for Mac 'tede aynıdır.

Hayırlı.

Kolaylıkla geçersiniz umarım :) bende Mac'e geçeceğim 1-2 güne inşallah.

Olsun şimdiden.

Vs arayüzü vs for Mac 'tede aynıdır.

Vs arayüzü vs for Mac 'tede aynıdır.

Aynı değil hocam, hem ben vusical studyo demedim vusical studyo code dedim, ufakta olsa farklar var ben işimi garantiye almak için Windows'tan kurdum aslında pek gerek yokmuş. Ama bu konudaki durumu sınavda yaşadığımı düşünsene, gereksiz süre kaybederdim bir de sınavda toplama çıkarma sormayacak fotograftaki kodları denemek için yazmıştım 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı