StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Eylül 2018 #11 time to abandon ship dedi: Bölüm şeflerinde mutlaka VS 2012'nin setup dosyası vardır. Onlardan alıp kendi bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bölüm şefi dediğin bölüm hocası. VS2010 sürümü var elinde. Fakat Crack’li.
time to abandon ship dedi: Bölüm şeflerinde mutlaka VS 2012'nin setup dosyası vardır. Onlardan alıp kendi bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bölüm şefi dediğin bölüm hocası. VS2010 sürümü var elinde. Fakat Crack’li.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 26 Eylül 2018 #12 Bir şey olmaz, korsan diye düşünme eski sürüm zaten. İndir, çalış. Ha ileride çalışmaya başlarsın, kıy paraya hakkını ver.
Bir şey olmaz, korsan diye düşünme eski sürüm zaten. İndir, çalış. Ha ileride çalışmaya başlarsın, kıy paraya hakkını ver.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Eylül 2018 #14 StyxQ dedi: Bölüm şefi dediğin bölüm hocası. VS2010 sürümü var elinde. Fakat Crack’li. Genişletmek için tıkla... Hocaların çoğu, hatta hepsi Crack'li kullanır zaten bu tür programları. Öğrenciyken Catia'yı da Crack'li kullanıyorlardı. Problem olmaz. Hocandan alabilirsin. İsteyince veriyorlar zaten.
StyxQ dedi: Bölüm şefi dediğin bölüm hocası. VS2010 sürümü var elinde. Fakat Crack’li. Genişletmek için tıkla... Hocaların çoğu, hatta hepsi Crack'li kullanır zaten bu tür programları. Öğrenciyken Catia'yı da Crack'li kullanıyorlardı. Problem olmaz. Hocandan alabilirsin. İsteyince veriyorlar zaten.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Eylül 2018 #15 Jira dedi: Hocaların çoğu, hatta hepsi Crack'li kullanır zaten bu tür programları. Öğrenciyken Catia'yı da Crack'li kullanıyorlardı. Problem olmaz. Hocandan alabilirsin. İsteyince veriyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Crack’li olarak kendim de indirebilirim zaten. Fakat virüs olma ihtimali yüzünden sıcak bakmıyorum
Jira dedi: Hocaların çoğu, hatta hepsi Crack'li kullanır zaten bu tür programları. Öğrenciyken Catia'yı da Crack'li kullanıyorlardı. Problem olmaz. Hocandan alabilirsin. İsteyince veriyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Crack’li olarak kendim de indirebilirim zaten. Fakat virüs olma ihtimali yüzünden sıcak bakmıyorum
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Eylül 2018 #16 StyxQ dedi: Crack’li olarak kendim de indirebilirim zaten. Fakat virüs olma ihtimali yüzünden sıcak bakmıyorum Genişletmek için tıkla... Bu sebeple hocanın kendi kullandığını kopyala dedim
StyxQ dedi: Crack’li olarak kendim de indirebilirim zaten. Fakat virüs olma ihtimali yüzünden sıcak bakmıyorum Genişletmek için tıkla... Bu sebeple hocanın kendi kullandığını kopyala dedim
Josquas Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 435 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2018 #17 Community sürümü sanırım geliri $500.00'dan fazla olmayan şirketler ve kişiler için ücretsiz idi. Ama tam bilgim yok.
Community sürümü sanırım geliri $500.00'dan fazla olmayan şirketler ve kişiler için ücretsiz idi. Ama tam bilgim yok.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Eylül 2018 #18 Josquas dedi: Community sürümü sanırım geliri $500.00'dan fazla olmayan şirketler ve kişiler için ücretsiz idi. Ama tam bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Setup oluşturulmuyormuş onda galiba. Deneyeceğim Jira dedi: Bu sebeple hocanın kendi kullandığını kopyala dedim Genişletmek için tıkla... Onlarda virüs olmadığı ne malum Ya derdim aslında virüs değil de crackliler istikrarlı çalışmıyor.
Josquas dedi: Community sürümü sanırım geliri $500.00'dan fazla olmayan şirketler ve kişiler için ücretsiz idi. Ama tam bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Setup oluşturulmuyormuş onda galiba. Deneyeceğim Jira dedi: Bu sebeple hocanın kendi kullandığını kopyala dedim Genişletmek için tıkla... Onlarda virüs olmadığı ne malum Ya derdim aslında virüs değil de crackliler istikrarlı çalışmıyor.