Skylake_0 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart : Asus ROG Maximus VIII Hero CPU : Intel® Core™ i7-6700K 4.40GHz OC GPU : NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER RAM : 16 GB (8x2) 3200MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar ben bu uygulamayı kurdum, sonrasında ise kaldırmak istiyorum fakat bu uyarıyı alıyorum. Nasıl kaldıracağım?
Arkadaşlar ben bu uygulamayı kurdum, sonrasında ise kaldırmak istiyorum fakat bu uyarıyı alıyorum. Nasıl kaldıracağım?
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 592 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #2 Skylake_0 dedi: Arkadaşlar ben bu uygulamayı kurdum, sonrasında ise kaldırmak istiyorum fakat bu uyarıyı alıyorum. Nasıl kaldıracağım? Eki Görüntüle 2079635 Genişletmek için tıkla... Sanırım zaten kaldırılmış ve dosyalar olması gereken konumda değil. Dosyaları taşımış olabilir misiniz?
Skylake_0 dedi: Arkadaşlar ben bu uygulamayı kurdum, sonrasında ise kaldırmak istiyorum fakat bu uyarıyı alıyorum. Nasıl kaldıracağım? Eki Görüntüle 2079635 Genişletmek için tıkla... Sanırım zaten kaldırılmış ve dosyalar olması gereken konumda değil. Dosyaları taşımış olabilir misiniz?
Skylake_0 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart : Asus ROG Maximus VIII Hero CPU : Intel® Core™ i7-6700K 4.40GHz OC GPU : NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER RAM : 16 GB (8x2) 3200MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2024 #3 Memoteemir dedi: Sanırım zaten kaldırılmış ve dosyalar olması gereken konumda değil. Dosyaları taşımış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır dosyaları hiç taşımadım.
Memoteemir dedi: Sanırım zaten kaldırılmış ve dosyalar olması gereken konumda değil. Dosyaları taşımış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır dosyaları hiç taşımadım.