ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Visual Studio'da yaptığım projeyi nasıl kaydeder ve nasıl USB'ye atarım basınca da çalışır?
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 2 Ekim 2024 #2 ismet0006 dedi: Visual Studio'da yaptığım projeyi nasıl kaydeder ve nasıl USB'ye atarım basınca da çalışır? Genişletmek için tıkla... Projenizin kaynak dosyalarını bulup, kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. GitHub ortamında da saklayabilirsiniz.
ismet0006 dedi: Visual Studio'da yaptığım projeyi nasıl kaydeder ve nasıl USB'ye atarım basınca da çalışır? Genişletmek için tıkla... Projenizin kaynak dosyalarını bulup, kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. GitHub ortamında da saklayabilirsiniz.
Üzgün_adam Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #3 ismet0006 dedi: Visual Studio'da yaptığım projeyi nasıl kaydeder ve nasıl USB'ye atarım basınca da çalışır? Genişletmek için tıkla... nereye kaydettiğine bakıp usb ye aktarın. bide hangi yazılım dili merakten sordum bende ilgiliyimde.
ismet0006 dedi: Visual Studio'da yaptığım projeyi nasıl kaydeder ve nasıl USB'ye atarım basınca da çalışır? Genişletmek için tıkla... nereye kaydettiğine bakıp usb ye aktarın. bide hangi yazılım dili merakten sordum bende ilgiliyimde.
ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 Üzgün_adam dedi: nereye kaydettiğine bakıp usb ye aktarın. bide hangi yazılım dili merakten sordum bende ilgiliyimde. Genişletmek için tıkla... Bilişim okuyorum kod lama
Üzgün_adam dedi: nereye kaydettiğine bakıp usb ye aktarın. bide hangi yazılım dili merakten sordum bende ilgiliyimde. Genişletmek için tıkla... Bilişim okuyorum kod lama
Üzgün_adam Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #5 ismet0006 dedi: Bilişim okuyorum kod lama Genişletmek için tıkla... Habgi dil c# mi python mu o anlamda dedim
ismet0006 dedi: Bilişim okuyorum kod lama Genişletmek için tıkla... Habgi dil c# mi python mu o anlamda dedim
ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #6 Üzgün_adam dedi: Habgi dil c# mi python mu o anlamda dedim Genişletmek için tıkla... C# dil