V VASQUEZ Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 Merhaba. Projeyi çektim fakat exe dosyasına çeviremedim. Bilgili yardımcı olmak isteyen var mıdır?
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 20 Nisan 2023 #2 VASQUEZ dedi: Merhaba. Projeyi çektim fakat exe dosyasına çeviremedim. Bilgili yardımcı olmak isteyen var mıdır? Eki Görüntüle 1747661 Genişletmek için tıkla... Debug veya release ile compile edin. bin klasöründe olması lazım.
VASQUEZ dedi: Merhaba. Projeyi çektim fakat exe dosyasına çeviremedim. Bilgili yardımcı olmak isteyen var mıdır? Eki Görüntüle 1747661 Genişletmek için tıkla... Debug veya release ile compile edin. bin klasöründe olması lazım.
V VASQUEZ Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 burada ne yapmam lazım tam olarak bilmiyorumda yardımcı olabilirmisin bilgili birine benziyorsun hocam @zKaranfily0
burada ne yapmam lazım tam olarak bilmiyorumda yardımcı olabilirmisin bilgili birine benziyorsun hocam @zKaranfily0