B Beta64 Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Aga setup kuramadim. İlk kez deneyisim, yardimci olur musunuz? Visual Studio Windows forms da proqram yaziyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Aga setup kuramadim. İlk kez deneyisim, yardimci olur musunuz? Visual Studio Windows forms da proqram yaziyorum.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 1 Temmuz 2022 #2 Beta64 dedi: Aga setup kuramadim. İlk kez deneyisim, yardimci olur musunuz? Visual Studio Windows forms da proqram yaziyorum. Genişletmek için tıkla... VS 2019 Community kurmak mı istiyorsun? Visual Studio Daha Eski İndirmeler - 2019, 2017, 2015 ve Önceki Sürümler Bak burada 2019'dan 2012'ye kadar var. C++ programlama için.
Beta64 dedi: Aga setup kuramadim. İlk kez deneyisim, yardimci olur musunuz? Visual Studio Windows forms da proqram yaziyorum. Genişletmek için tıkla... VS 2019 Community kurmak mı istiyorsun? Visual Studio Daha Eski İndirmeler - 2019, 2017, 2015 ve Önceki Sürümler Bak burada 2019'dan 2012'ye kadar var. C++ programlama için.
71kedi Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 6 2 Temmuz 2022 #3 Burdan birine karar veriyoruz: Ücretsiz Geliştirici Yazılımları ve Hizmetleri - Visual Studio İndikten sonra açılan kurulum sihirbazının öbürlerinden tek farkı hangi dilleri indirmek istediğini sormasıydı diye hatırlıyorum. Gerisi için burda vidyolar var: Set up Visual Studio Code
Burdan birine karar veriyoruz: Ücretsiz Geliştirici Yazılımları ve Hizmetleri - Visual Studio İndikten sonra açılan kurulum sihirbazının öbürlerinden tek farkı hangi dilleri indirmek istediğini sormasıydı diye hatırlıyorum. Gerisi için burda vidyolar var: Set up Visual Studio Code
B Beta64 Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #4 avkila.tech dedi: VS 2019 Community kurmak mı istiyorsun? Visual Studio Daha Eski İndirmeler - 2019, 2017, 2015 ve Önceki Sürümler Bak burada 2019'dan 2012'ye kadar var. C++ programlama için. Genişletmek için tıkla... Yok VS de proqram yazdim onun setupini kuramiyorum
avkila.tech dedi: VS 2019 Community kurmak mı istiyorsun? Visual Studio Daha Eski İndirmeler - 2019, 2017, 2015 ve Önceki Sürümler Bak burada 2019'dan 2012'ye kadar var. C++ programlama için. Genişletmek için tıkla... Yok VS de proqram yazdim onun setupini kuramiyorum
71kedi Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 6 2 Temmuz 2022 #5 C# Setup Oluşturma - C# Visual Studio Setup Oluşturma Resimli Anlatım C# Setup Oluşturma, c# visual studio setup oluşturma, c# setup nasıl yapılır? visual studio setup oluşturma resimli anlatım, visual studio setup project www.furkanpezek.com.tr Hiçbir fikrim yok ama şöyle bir şey buldum?
C# Setup Oluşturma - C# Visual Studio Setup Oluşturma Resimli Anlatım C# Setup Oluşturma, c# visual studio setup oluşturma, c# setup nasıl yapılır? visual studio setup oluşturma resimli anlatım, visual studio setup project www.furkanpezek.com.tr Hiçbir fikrim yok ama şöyle bir şey buldum?
B Beta64 Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #6 71kedi dedi: C# Setup Oluşturma - C# Visual Studio Setup Oluşturma Resimli Anlatım C# Setup Oluşturma, c# visual studio setup oluşturma, c# setup nasıl yapılır? visual studio setup oluşturma resimli anlatım, visual studio setup project www.furkanpezek.com.tr Hiçbir fikrim yok ama şöyle bir şey buldum? Genişletmek için tıkla... Knk bu. Net 3.5 sanirim ben net 6 kullaniyorum bana yeni birseyler lazim
71kedi dedi: C# Setup Oluşturma - C# Visual Studio Setup Oluşturma Resimli Anlatım C# Setup Oluşturma, c# visual studio setup oluşturma, c# setup nasıl yapılır? visual studio setup oluşturma resimli anlatım, visual studio setup project www.furkanpezek.com.tr Hiçbir fikrim yok ama şöyle bir şey buldum? Genişletmek için tıkla... Knk bu. Net 3.5 sanirim ben net 6 kullaniyorum bana yeni birseyler lazim