Visual Studio "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" hatası

AloneA

Femtopat
Daha fazla  
Selam, Visual Studio 2019 programında bir C++ proje açtım ve basit bir kod yazdım. İlk kodumdu. Çalıştırmayı denediğimde ise sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası aldım. Yazdığım kod hello world koduydu. Belki yaşımdan pek bir şey anlamamışımdır. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Visual Studio 2019 programında bir C++ proje açtım ve basit bir kod yazdım. İlk kodumdu. Çalıştırmayı denediğimde ise sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası aldım. Yazdığım kod hello world koduydu. Belki yaşımdan pek bir şey anlamamışımdır. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya yolunda Türkçe karakter ve boşluk var ise değiştirin. Türkçe karakter ve boşluk kullanmamaya özen gösterin.

CMD'den mi çalıştırdınız? Eğer öyleyse direk çalıştırmayı denemeniz bile hata, mesela dosya masaüstünde, cd desktop yazın, mesela indirilenlerde, cd downloads yazın. Oraya yönlendirip öyle çalıştırın. Ben de ilk yaptığımda bunu yapmadığımdan 1 saatimi araştırmakla harcamıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı