Metehanalcl Femtopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Visual Studio kurdum mingw kurarak sorun çözülür gibi bir yazı okudum gerekli kısımları yükledim ancak olmadı. Şu anda Visual Studio yüklü sadece ve kod yazımında hata olmamasına rağmen bu hatayı alıyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2023
Visual Studio kurdum mingw kurarak sorun çözülür gibi bir yazı okudum gerekli kısımları yükledim ancak olmadı. Şu anda Visual Studio yüklü sadece ve kod yazımında hata olmamasına rağmen bu hatayı alıyorum. Şimdiden teşekkürler.
TheGomezMC Kilopat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #2 Mingw kurulumu yaptıktan sonra ufak bir ayar yapmak gerekiyor, eğer onu yapmadıysanız sorun ondan kaynaklı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Mingw kurulumu yaptıktan sonra ufak bir ayar yapmak gerekiyor, eğer onu yapmadıysanız sorun ondan kaynaklı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Metehanalcl Femtopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #3 TheGomezMC dedi: Mingw kurulumu yaptıktan sonra ufak bir ayar yapmak gerekiyor, eğer onu yapmadıysanız sorun ondan kaynaklı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birazdan deneyeceğim düzelmezse yeni yollardan devam. Evet sorunuma c/c++ için çözüm oldu teşekkür ederim. Son düzenleme: 13 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
TheGomezMC dedi: Mingw kurulumu yaptıktan sonra ufak bir ayar yapmak gerekiyor, eğer onu yapmadıysanız sorun ondan kaynaklı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birazdan deneyeceğim düzelmezse yeni yollardan devam. Evet sorunuma c/c++ için çözüm oldu teşekkür ederim.