misfit Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 348 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcılığı 14 Ekim 2022 #1 Format atmadan önce VS19 kullanıyordum ama 22 çıkmış. Genelde Unity ve Web programlama için kullanıyorum. Hangi sürümü önerirsiniz?
Format atmadan önce VS19 kullanıyordum ama 22 çıkmış. Genelde Unity ve Web programlama için kullanıyorum. Hangi sürümü önerirsiniz?
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.114 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #2 Ben Community yüklüyorum. Community haricindekiler ücretli diye biliyorum.
Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #3 misfit dedi: Format atmadan önce VS19 kullanıyordum ama 22 çıkmış. Genelde Unity ve Web programlama için kullanıyorum. Hangi sürümü önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Her zaman en güncel derim ama 19a alıştığın için 19da olabilir. Bana kalırsa 22
misfit dedi: Format atmadan önce VS19 kullanıyordum ama 22 çıkmış. Genelde Unity ve Web programlama için kullanıyorum. Hangi sürümü önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Her zaman en güncel derim ama 19a alıştığın için 19da olabilir. Bana kalırsa 22
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #4 misfit dedi: Format atmadan önce VS19 kullanıyordum ama 22 çıkmış. Genelde Unity ve Web programlama için kullanıyorum. Hangi sürümü önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Unity ve Web programlama için Visual Studio Code yeterli gelir.
misfit dedi: Format atmadan önce VS19 kullanıyordum ama 22 çıkmış. Genelde Unity ve Web programlama için kullanıyorum. Hangi sürümü önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Unity ve Web programlama için Visual Studio Code yeterli gelir.
misfit Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 348 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcılığı 14 Ekim 2022 #5 kaan.w dedi: Unity ve Web programlama için Visual Studio Code yeterli gelir. Genişletmek için tıkla... Code'da kullanıyorum fakat arayüz ve kullanım açısından normal VS bana daha yakın geliyor.
kaan.w dedi: Unity ve Web programlama için Visual Studio Code yeterli gelir. Genişletmek için tıkla... Code'da kullanıyorum fakat arayüz ve kullanım açısından normal VS bana daha yakın geliyor.