A Ali Alper Megapat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #21 LinkAdam dedi: Hem soru soruyor hem millete atar yapıyor ben anlamadım bu forum ne ara buraya geldi. Ne demiş Killa Hakan, ilk kural saygı. Genişletmek için tıkla... Boş insan bunlar. Armut piş ağzıma düşü bekliyor. İşine gelmeyince saldırarak üste çıkmaya çalışıyor. Komik bence
LinkAdam dedi: Hem soru soruyor hem millete atar yapıyor ben anlamadım bu forum ne ara buraya geldi. Ne demiş Killa Hakan, ilk kural saygı. Genişletmek için tıkla... Boş insan bunlar. Armut piş ağzıma düşü bekliyor. İşine gelmeyince saldırarak üste çıkmaya çalışıyor. Komik bence
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 27 Mayıs 2021 #22 Ali Alper dedi: Boş insan bunlar. Armut piş ağzıma düşü bekliyor. İşine gelmeyince saldırarak üste çıkmaya çalışıyor. Komik bence Genişletmek için tıkla... Şu cümle ete kemiğe bürünsede alnından öpsem keşke. O kadar doğru dediniz ki, ilk programlamaya başladığım sıralar bende belki cevaplayan olur diye konu açıyordum fakat 0 cevap. Bazı hataları haftalarca araştırdığımı hatırlarım...
Ali Alper dedi: Boş insan bunlar. Armut piş ağzıma düşü bekliyor. İşine gelmeyince saldırarak üste çıkmaya çalışıyor. Komik bence Genişletmek için tıkla... Şu cümle ete kemiğe bürünsede alnından öpsem keşke. O kadar doğru dediniz ki, ilk programlamaya başladığım sıralar bende belki cevaplayan olur diye konu açıyordum fakat 0 cevap. Bazı hataları haftalarca araştırdığımı hatırlarım...