Çözüldü Visual Studio Unity kodlarını tamamlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bora1094

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Unity'nin 2022 sürümünü kullanıyorum son sürüm aynı şekilde Visual Studio'nunda son sürmünü fakat Unity ile açtığımda Unity kodlarının Snippet'ları gelmiyor. Her şeyi yaptım externel Tools kısmından Vs'yi seçtim Visual Studio'ya Unity eklentsini falan her şeyi kurdum fakat olmadı.

1721562008214.png

Şöyle uyumsuz yazan bir yer var bundan kaynaklı olabilir mi acaba çözümü bilen var mı?

Çözüm
Vs ınstaller'a gidip Unity pluginini açtın mı? Açık olsa bile ıntellisense kapalı olabilir. Intellisense de açıksa vs yi yeniden yükle ve Unity plugini tekrar yükle.

Hocam intellisense'nin ne olduğunu bilmiyorum araştırırken buna rastladım.

1721564269814.png

Buradan yapmam gereken bir düzenleme var mı? Ve dediğin intallisense'yi nasıl açarım?

Hocam yanlışlıkla bir şeyleri açıp kapattım sonra çözüm gezgininde derle dedim yanlışlıkla sorunumu çözdüm :) teşekkürler.
Vs ınstaller'a gidip Unity pluginini açtın mı? Açık olsa bile ıntellisense kapalı olabilir. Intellisense de açıksa vs yi yeniden yükle ve Unity plugini tekrar yükle.

1721564269814.png

Buradan yapmam gereken bir düzenleme var mı? Ve dediğin intallisense'yi nasıl açarım?

Hocam yanlışlıkla bir şeyleri açıp kapattım sonra çözüm gezgininde derle dedim yanlışlıkla sorunumu çözdüm :) teşekkürler.

Çözüm

Eki Görüntüle 2259417

Intellisense doğru hatırlıyorsam 7/24 açık ama sorunun düzeldiğini duyduğum iyi oldu :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı