M Mçınar Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 462 10 Kasım 2022 #1 Windows 11 kullanıyorum. Bu problemi nasıl çözebiliriz? İliştir butonuna bastığımda bu geliyor ekrana. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2022
Windows 11 kullanıyorum. Bu problemi nasıl çözebiliriz? İliştir butonuna bastığımda bu geliyor ekrana.
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #2 Seç tuşuna basıp SS atar mısınız? Ve Visual Studio'yu indirdiniz mi?
M Mçınar Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 462 10 Kasım 2022 #3 AykutTaha02 dedi: Seç tuşuna basıp SS atar mısınız? Ve Visual Studio'yu indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten vs yu Unity içerisinden indirdim; Sorun çözülmüştür. Unity --> Edit --> Prefences --> External Tools kısmından --> External Script Editör kısmından el ile seçerek yapılabilinir. Son düzenleme: 10 Kasım 2022
AykutTaha02 dedi: Seç tuşuna basıp SS atar mısınız? Ve Visual Studio'yu indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten vs yu Unity içerisinden indirdim; Sorun çözülmüştür. Unity --> Edit --> Prefences --> External Tools kısmından --> External Script Editör kısmından el ile seçerek yapılabilinir.