Çözüldü Visual Studio Web App Bootstrap 4 yükledikten sonra sayfa bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Visual Studio 2022'de .NET web App oluşturdum. Varsayılan olarak Bootstrap 5 sürüm yüklüydü. Ben bu Bootstrap 5 klasörünü silip, yerine Bootstrap 4 dosyalarını yerleştirdim. Şu şekilde:

Ekran görüntüsü 2022-07-28 130033.jpg

Değiştirince varsayılan olarak örnek gelen sayfa bozuldu.

Ekran görüntüsü 2022-07-28 130401.jpg

Mesela normalde menünün bozulmaması lazımdı. Çünkü Bootstrap 4 ve 5 menü class adları aynı. Bu neden olabilir? Ek bir tanımlama mı yapmam gerekiyor? Normalde Visual Studio kullanmıyorum ama şu an kullanmam gerekti. @user.cs @pottie4r.

Çözüm
Dosya yolu olarak lutfen sunu yazin.
HTML:
<link rel="stylesheet" href="~/lib/bootstrap/css/bootstrap.css" />
Okulda eğitimini alırken bizim bilgisayarlarda da boyle oluyordu. Bootstrap sitesindeki bağlantılari indexe ekleyince duzeliyordu.
Yok usta olmuyor. Bootstrap dosyasının konumunu şu şekilde güncelledim:

HTML:
<link rel="stylesheet" href="~/lib/bootstrap/dist/css/bootstrap.css/bootstrap.min.css" />

Yanlışlık mı yapıyorum acaba?

Ekran görüntüsü 2022-07-28 131957.jpg

Linkteki dosya yolu yanlis. dist klasoru bulunmuyor. Onu kaldirin.
Ekran görüntüsü 2022-07-28 133451.jpg

Bunun için dosya yolunu şöyle yazdım:

HTML:
<link rel="stylesheet" href ="/css/bootstrap.css/bootsrap.min.css" />

Ama yine algılamıyor. Daha önce Visual Studio'da .NET web app ile çalıştınız mı acaba? Bootstrap sürümü değiştirirken neler yapmam lazım? Ben sadece dosyaları ve dizini değiştirdim, yine olmuyor. Yapmam gereken başka bir şey mi var?

Eki Görüntüle 1466346

Bunun için dosya yolunu şöyle yazdım:

HTML:
<link rel="stylesheet" href ="/css/bootstrap.css/bootsrap.min.css" />

Ama yine algılamıyor. Daha önce Visual Studio'da .NET web app ile çalıştınız mı acaba? Bootstrap sürümü değiştirirken neler yapmam lazım? Ben sadece dosyaları ve dizini değiştirdim, yine olmuyor. Yapmam gereken başka bir şey mi var?
Dosya yolunu şu şekilde düzeltmeyi deneyin:
<link rel="stylesheet" href="~/lib/bootstrap/css/bootstrap.css" />
Verdiğiniz bilgilere göre hatanın çözümümü bu gibi duruyor hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı