xxaiden3 Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 165 Çözümler 1 15 Kasım 2023 #1 Merhaba, Visual Studio'da bir ATM uygulaması yapmaya çalışıyorum fakat ATM uygulamasında hatalı giriş yaptıktan sonra kodun kapanmamasını ve tekrardan seçim yapabileceğimiz menüye geri nasıl döndüreceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Merhaba, Visual Studio'da bir ATM uygulaması yapmaya çalışıyorum fakat ATM uygulamasında hatalı giriş yaptıktan sonra kodun kapanmamasını ve tekrardan seçim yapabileceğimiz menüye geri nasıl döndüreceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.391 Çözümler 18 Yer Batman 15 Kasım 2023 #2 Hangi dil olduğunu yazmamışsınız?
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 C# kullanıyorsan şöyle yapabilirsin. Kod:Panoya kopyala void Fonksiyonum() { //kodlarım if (tetikleyici olay) { // olması gereken işlem } else //yanlış giriş { Fonksiyonum(); } } Veya Kod:Panoya kopyala void Fonksiyonum() { geriDon: //kodlar if (tetikleyici) { //olması gereken işlem } else { goto geriDon; } }
C# kullanıyorsan şöyle yapabilirsin. Kod:Panoya kopyala void Fonksiyonum() { //kodlarım if (tetikleyici olay) { // olması gereken işlem } else //yanlış giriş { Fonksiyonum(); } } Veya Kod:Panoya kopyala void Fonksiyonum() { geriDon: //kodlar if (tetikleyici) { //olması gereken işlem } else { goto geriDon; } }
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 15 Kasım 2023 #4 Galiba while(true) kullanman lazım. Use While True in Python | Board Infinity Learn how to use Python’s while True loop to create continuous iterations, handle break conditions, and build efficient loop-based programs. www.boardinfinity.com
Galiba while(true) kullanman lazım. Use While True in Python | Board Infinity Learn how to use Python’s while True loop to create continuous iterations, handle break conditions, and build efficient loop-based programs. www.boardinfinity.com
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.701 Makaleler 1 Çözümler 81 15 Kasım 2023 #5 Loop condition'i cikis olmadigi muddetce yapacaksin. Kod:Panoya kopyala do{ // hedeler hodoler }while(!userAction.quit)
Loop condition'i cikis olmadigi muddetce yapacaksin. Kod:Panoya kopyala do{ // hedeler hodoler }while(!userAction.quit)
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.391 Çözümler 18 Yer Batman 15 Kasım 2023 #6 533388 dedi: Galiba while(true) kullanman lazım. Use While True in Python | Board Infinity Learn how to use Python’s while True loop to create continuous iterations, handle break conditions, and build efficient loop-based programs. www.boardinfinity.com Genişletmek için tıkla... Hocam Python da ";" olmaz.
533388 dedi: Galiba while(true) kullanman lazım. Use While True in Python | Board Infinity Learn how to use Python’s while True loop to create continuous iterations, handle break conditions, and build efficient loop-based programs. www.boardinfinity.com Genişletmek için tıkla... Hocam Python da ";" olmaz.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 15 Kasım 2023 #7 ED Crasher dedi: Hocam Python da ";" olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten örnek olsun diye attım.
xxaiden3 Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 165 Çözümler 1 15 Kasım 2023 #8 ED Crasher dedi: Hangi dil olduğunu yazmamışsınız? Genişletmek için tıkla... Pardon C#
7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 15 Kasım 2023 #9 Galiba while(true) kullanman lazım. 533388 dedi: Use While True in Python | Board Infinity Learn how to use Python’s while True loop to create continuous iterations, handle break conditions, and build efficient loop-based programs. www.boardinfinity.com Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş python dilinde değil koduna { işareti görüyorum.
Galiba while(true) kullanman lazım. 533388 dedi: Use While True in Python | Board Infinity Learn how to use Python’s while True loop to create continuous iterations, handle break conditions, and build efficient loop-based programs. www.boardinfinity.com Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş python dilinde değil koduna { işareti görüyorum.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 15 Kasım 2023 #10 720718 dedi: Galiba while(true) kullanman lazım. Hocam arkadaş Python dilinde değil koduna { işareti görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben örnek olsun diye attim. Teşekkürler.
720718 dedi: Galiba while(true) kullanman lazım. Hocam arkadaş Python dilinde değil koduna { işareti görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben örnek olsun diye attim. Teşekkürler.