U UKMan Ziyaretçi 11 Eylül 2014 #1 - - - - Resimde bulunan kodu şu kod ile değiştiriniz. Kod:Panoya kopyala <requestedExecutionLevel level=" requireAdministrator " uiAccess="false" /> Resimler tamamen orjinaldir. Alıntı yapacaklar kaynak belirtsinler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2014
- - - - Resimde bulunan kodu şu kod ile değiştiriniz. Kod:Panoya kopyala <requestedExecutionLevel level=" requireAdministrator " uiAccess="false" /> Resimler tamamen orjinaldir. Alıntı yapacaklar kaynak belirtsinler.
O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #2 Böyle bir hatayla karşılaştım. Acaba sorun nedir?
U UKMan Ziyaretçi 28 Aralık 2014 #3 @Silinen üye Tırnak içindeki boşlukları temizlemeyi deneyin, olmaz ise tekrar yazınız.
O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #4 Silinen üye dedi: @Silinen üye Tırnak içindeki boşlukları temizlemeyi deneyin, olmaz ise tekrar yazınız. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef. Aynı hatayı alıyorum.
Silinen üye dedi: @Silinen üye Tırnak içindeki boşlukları temizlemeyi deneyin, olmaz ise tekrar yazınız. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef. Aynı hatayı alıyorum.
U UKMan Ziyaretçi 28 Aralık 2014 #5 @Silinen üye Neden çalışmadığına anlam veremedim. Hata sizden kaynaklı olabilir, çünkü burada bulunan kodlarda sıkıntı yok.
@Silinen üye Neden çalışmadığına anlam veremedim. Hata sizden kaynaklı olabilir, çünkü burada bulunan kodlarda sıkıntı yok.
Fatih Apaydın Kilopat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 29 Aralık 2014 #6 Projeniz açıkken Visual Studio'nun "Project" menüsü altında yer alan en alttaki "... Properties" menüsüne tıklayın. Gelen diyalogdaki "Security" sekmesine tıklayın. "Enable ClickOnce security settings" seçeneğinde yer alan check'i temizleyin büyük ihtimalle problem çözülecektir. Ayrıntılı bilgi için c# - "ClickOnce does not support the request execution level 'requireAdministrator.'" - Stack Overflow linki okunabilir.
Projeniz açıkken Visual Studio'nun "Project" menüsü altında yer alan en alttaki "... Properties" menüsüne tıklayın. Gelen diyalogdaki "Security" sekmesine tıklayın. "Enable ClickOnce security settings" seçeneğinde yer alan check'i temizleyin büyük ihtimalle problem çözülecektir. Ayrıntılı bilgi için c# - "ClickOnce does not support the request execution level 'requireAdministrator.'" - Stack Overflow linki okunabilir.
O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #7 Fatih Apaydın dedi: Projeniz açıkken Visual Studio'nun "Project" menüsü altında yer alan en alttaki "... Properties" menüsüne tıklayın. Gelen diyalogdaki "Security" sekmesine tıklayın. "Enable ClickOnce security settings" seçeneğinde yer alan check'i temizleyin büyük ihtimalle problem çözülecektir. Ayrıntılı bilgi için c# - "ClickOnce does not support the request execution level 'requireAdministrator.'" - Stack Overflow linki okunabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim.
Fatih Apaydın dedi: Projeniz açıkken Visual Studio'nun "Project" menüsü altında yer alan en alttaki "... Properties" menüsüne tıklayın. Gelen diyalogdaki "Security" sekmesine tıklayın. "Enable ClickOnce security settings" seçeneğinde yer alan check'i temizleyin büyük ihtimalle problem çözülecektir. Ayrıntılı bilgi için c# - "ClickOnce does not support the request execution level 'requireAdministrator.'" - Stack Overflow linki okunabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim.
U UKMan Ziyaretçi 30 Aralık 2014 #8 Silinen üye dedi: Sorun çözüldü teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorununun çözüldüğüne sevindim ama ikinci resimde mouse @Fatih Apaydın 'ın dediği yerde. Anlamamanız normal çünkü fazla belirtili değil.
Silinen üye dedi: Sorun çözüldü teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorununun çözüldüğüne sevindim ama ikinci resimde mouse @Fatih Apaydın 'ın dediği yerde. Anlamamanız normal çünkü fazla belirtili değil.