alpglo Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Selamlar. Benim otobüs bilet satış projemde 3 form var. Bunlardan biri login formu, biri satış ekranı, biri de müşterinin bilgilerinin girildiği kayıt formu. Ben proje ilk açıldığında login formunun çıkmasını nasıl sağlayabilirim?
Selamlar. Benim otobüs bilet satış projemde 3 form var. Bunlardan biri login formu, biri satış ekranı, biri de müşterinin bilgilerinin girildiği kayıt formu. Ben proje ilk açıldığında login formunun çıkmasını nasıl sağlayabilirim?
Çözüm The Anorak 1 Haziran 2021 Program.cs altıda Application.Run() içerisinde new LoginForm() yazmanız gerekiyor. (Veya Login Formunun Class ismi neyse o yazacak.)
Program.cs altıda Application.Run() içerisinde new LoginForm() yazmanız gerekiyor. (Veya Login Formunun Class ismi neyse o yazacak.)
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 1 Haziran 2021 #2 Dil? C#? Artı 0 Eksi
KS KS alpglo Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 The Anorak dedi: Dil? C#? Genişletmek için tıkla... Evet C#. Artı 0 Eksi
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 1 Haziran 2021 #4 Program.cs altıda Application.Run() içerisinde new LoginForm() yazmanız gerekiyor. (Veya Login Formunun Class ismi neyse o yazacak.) Artı 0 Eksi Çözüm
Program.cs altıda Application.Run() içerisinde new LoginForm() yazmanız gerekiyor. (Veya Login Formunun Class ismi neyse o yazacak.)
KS KS alpglo Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #5 The Anorak dedi: Program.cs altıda Application.Run() içerisinde new LoginForm() yazmanız gerekiyor. (Veya Login Formunun Class ismi neyse o yazacak.) Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Program.cs altıda Application.Run() içerisinde new LoginForm() yazmanız gerekiyor. (Veya Login Formunun Class ismi neyse o yazacak.) Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim.