Visual Studio'da haritadan şehir seçme nasıl yapılır?

Baran166

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir sorum olacaktı. Visual Studio'da örneğin bir Türkiye haritası var ve bu haritadan bir şehre tıklayınca o şehrin gri olmasını istiyorum. Böyle bir sistem nasıl yapabilirim? Hiçbir yerde bu konu hakkında bilgi bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle Visual Studio bir ide. Kavram karışıklığı yaşamayalım. Büyük ihtimalle .Net form yada alternatifinden bahsediyorsun.

Bu işin kolay yolu svg formatı. Svg.Net paketi ile .NET, svg destekliyormuş. Geriye sadece map bulmak kaldı. Basit bir illustrator programı yardımı ile ya kendin yapacaksın yada internetten araştırarak bulacaksın.

Biraz araştırdım kolayca buldum.

Svg dosyasını indirebiliyorsun. Geriye sadece implemente etmek kaldı. Bu anlattığım dilden bağımsız. .NET kabul etmiştim başta fakat her dilde svg destekleyen kütüphaneler vardır. Bu yüzden her dilde yapabilirsin.

İfadeler: 900
Hocam svg dosyasını windows forma aktarmayı başaramdım yardım edermisiniz?

Hocam svg dosyasını windows forma aktarmayı başaramdım yardım edermisiniz?
Malesef benim vaktim yok. Forumda vakti olan arkadaşlar varsa yapabilir.
Hiç olmadı Web olarak yap sonra webview olarak göm. Js ile daha basit yaparsın. Chatgpt sana hazırlar basit bir html dosyası. Bunu gömersin WebView ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…