HamitizmForever Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar selam. Visual Studio C# form üzerinden çalışmalar yapıyorum ama bir sorun var ki forma üst üste iki panel ekleyince bir panel diğer panelin içine giriyor bu da sorun yaratıyor. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2022
Arkadaşlar selam. Visual Studio C# form üzerinden çalışmalar yapıyorum ama bir sorun var ki forma üst üste iki panel ekleyince bir panel diğer panelin içine giriyor bu da sorun yaratıyor. Nasıl çözerim?
G genslife Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 5 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 20 Ağustos 2022 #2 Merhaba, Önce 1. paneli ekleyip ayarlarından dock kısmında altı seçeceksin. Daha sonra 2. paneli ekledikten sonra o paneli Ana Kapsama Yerleştir seçeceksin.
Merhaba, Önce 1. paneli ekleyip ayarlarından dock kısmında altı seçeceksin. Daha sonra 2. paneli ekledikten sonra o paneli Ana Kapsama Yerleştir seçeceksin.
HamitizmForever Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #3 genslife dedi: Merhaba, Önce 1. paneli ekleyip ayarlarından dock kısmında altı seçeceksin. Daha sonra 2. paneli ekledikten sonra o paneli Ana Kapsama Yerleştir seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım uygunsanız görseller ile anlatır mısınız?
genslife dedi: Merhaba, Önce 1. paneli ekleyip ayarlarından dock kısmında altı seçeceksin. Daha sonra 2. paneli ekledikten sonra o paneli Ana Kapsama Yerleştir seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım uygunsanız görseller ile anlatır mısınız?