Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Merhaba, Visual Studio ile proje hazırlıyorum. Projede kodlarla veya tasarımda değişiklik yaptığım halde yine de eski halinde çalışıyor. Kodları tamamen silsem bile aynı şekilde çalışıyor bu yüzden devam edemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022
Merhaba, Visual Studio ile proje hazırlıyorum. Projede kodlarla veya tasarımda değişiklik yaptığım halde yine de eski halinde çalışıyor. Kodları tamamen silsem bile aynı şekilde çalışıyor bu yüzden devam edemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 C# üzerinde mi projeniz ?
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #3 jiko dedi: C# üzerinde mi projeniz ? Genişletmek için tıkla... Evet
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #4 Antares dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O zaman projenizi çalıştırıp hatalar kısmını gösteren yeri SS atar mısınız?
Antares dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O zaman projenizi çalıştırıp hatalar kısmını gösteren yeri SS atar mısınız?
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #5 jiko dedi: O zaman projenizi çalıştırıp hatalar kısmını gösteren yeri SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... jiko dedi: O zaman projenizi çalıştırıp hatalar kısmını gösteren yeri SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bir çözüm bulabildiniz mi? Son düzenleme: 4 Nisan 2022
jiko dedi: O zaman projenizi çalıştırıp hatalar kısmını gösteren yeri SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... jiko dedi: O zaman projenizi çalıştırıp hatalar kısmını gösteren yeri SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bir çözüm bulabildiniz mi?
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 4 Nisan 2022 #6 Aranan dosya yerinde yokmuş. Değişiklik yaptıktan sonra kayıt ediyor musun? Ve tekrar derliyor musun?
Aranan dosya yerinde yokmuş. Değişiklik yaptıktan sonra kayıt ediyor musun? Ve tekrar derliyor musun?
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #7 296181 dedi: Aranan dosya yerinde yokmuş. Değişiklik yaptıktan sonra kayıt ediyor musun? Ve tekrar derliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet kaydedip derliyorum. Bütün kodları ve tasarım kısmını silsemde program aynı çalışıyor.
296181 dedi: Aranan dosya yerinde yokmuş. Değişiklik yaptıktan sonra kayıt ediyor musun? Ve tekrar derliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet kaydedip derliyorum. Bütün kodları ve tasarım kısmını silsemde program aynı çalışıyor.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 5 Nisan 2022 #8 Antares dedi: Evet kaydedip derliyorum. Bütün kodları ve tasarım kısmını silsemde program aynı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Derlediğin program nereye kayıt ediliyor? orayı bul.
Antares dedi: Evet kaydedip derliyorum. Bütün kodları ve tasarım kısmını silsemde program aynı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Derlediğin program nereye kayıt ediliyor? orayı bul.