Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, sorun üstteki gibi. Projemi açıyorum ve karşıma bu çıkıyor. Shift+F7 falan hepsini denedim nafile. Çıldıracağım artık bir çok projeyi baştan yapmak zorunda kalacağım. Çözümünü bilen bir kral var mı?
Arkadaşlar, sorun üstteki gibi. Projemi açıyorum ve karşıma bu çıkıyor. Shift+F7 falan hepsini denedim nafile. Çıldıracağım artık bir çok projeyi baştan yapmak zorunda kalacağım. Çözümünü bilen bir kral var mı?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 23 Eylül 2020 #2 Solution Explorer' üzerinden (Sağ üst kısımdaki tab). İstediğiniz kaynak kodu açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 23 Eylül 2020 #3 Sağda Solution Explorer var, onu açınca ne görüyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Eylül 2020 #4 Alpha Centauri dedi: Sağda Solution Explorer var, onu açınca ne görüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... The Anorak dedi: Solution Explorer' üzerinden (Sağ üst kısımdaki tab). İstediğiniz kaynak kodu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun arkadaşlar, Solution Explorer kısmında Form1'e tıklayınca açıldı. Artı 0 Eksi
Alpha Centauri dedi: Sağda Solution Explorer var, onu açınca ne görüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... The Anorak dedi: Solution Explorer' üzerinden (Sağ üst kısımdaki tab). İstediğiniz kaynak kodu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun arkadaşlar, Solution Explorer kısmında Form1'e tıklayınca açıldı.